[Mono-dev] Feedback for Windows Forms in 1.1.15

Peter Dennis Bartok peter at novonyx.com
Tue Apr 18 15:08:42 EDT 2006


Thanks for the testing. I'd be great if you could log bugs for these, that 
way we don't loose track of them. Also, if you could provide links where to 
get the sample apps you used, that would help in reproducing the problems.

What were the problems with the real-world apps?


-----Original Message-----
From: "Andreas Nahr" <ClassDevelopment at A-SoftTech.com>
To: <mono-devel-list at lists.ximian.com>
Date: 18 April, 2006 13:04
Subject: [Mono-dev] Feedback for Windows Forms in 1.1.15

>I tested some of my Winforms Apps on Mono 1.1.15 running on WinXP x64.
>Most of the real-world apps didn't start, but some small sample ones did.
>Here are some notes about Problems with the ones that did:
>Wrong clipping region/ Window size calculation? See screenshot
>* Dividing line at wrong position -> should be at 50% of width of control.
>* Readonly Elements not grayed out -> Gray out
>* Readonly Elements show designers (if designers are used -> crash) -> 
>display designers for readonly elements
>* Category Names not determined correctly if inherited -> Use inherited
>CategoryName Attributes
>* Description default is currently: "Title<crlf>The long important
>Description" -> should be ""
>* Default: All Entries expanded -> Should be: All entries NOT expanded
>* Setting values does not work
>* ToolbarVisible/HelpVisible ignored sometimes -> See screenshot
>Crashes with any selection
>Happy hacking!

More information about the Mono-devel-list mailing list