<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:Wingdings;
        panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.E-MailFormatvorlage17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:Arial;
        color:windowtext;}
@page Section1
        {size:595.3pt 841.9pt;
        margin:70.85pt 70.85pt 2.0cm 70.85pt;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=DE link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Are there any known Problems with the using of
RequiredFieldValidator?<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>I build an Textbox-Class, that holds an Instance of
the RequiredFieldValidator-Class and add that to the Textbox via
this.Controls.Add(&#8230;) in the OnInit.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Overrding the Render-Methode I create the
HTML-Output.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Testing this under Localhost everything works &#8211;
running under Mono the Render-Method will fail in producing the HTML-Code for
the RequiredFieldVlidator.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Mono-Bug/Feature? Or Developer-Bug ? </span></font><font
size=2 face=Wingdings><span lang=EN-GB style='font-size:10.0pt;font-family:
Wingdings'>J</span></font><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB
style='font-size:10.0pt;font-family:Arial'><o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Regards<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 face=Arial><span lang=EN-GB style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial'>Jan Waiz<o:p></o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>