<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.3790.2577" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Is it possible to&nbsp;release a new Windows Setup 
with this fix?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Not much sense in testing if nothing works...&nbsp; 
Tried 1.1.14.1 but have got the same Problem.</FONT></DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
  <DIV style="FONT: 10pt arial">----- Original Message ----- </DIV>
  <DIV 
  style="BACKGROUND: #e4e4e4; FONT: 10pt arial; font-color: black"><B>From:</B> 
  <A title=duane@wandless.net href="mailto:duane@wandless.net">Duane 
  Wandless</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>To:</B> <A 
  title=ClassDevelopment@a-softtech.com 
  href="mailto:ClassDevelopment@a-softtech.com">Andreas Nahr</A> </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Cc:</B> <A 
  title=Mono-devel-list@lists.ximian.com 
  href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</A> 
  </DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Sent:</B> Thursday, April 06, 2006 9:49 
  PM</DIV>
  <DIV style="FONT: 10pt arial"><B>Subject:</B> [U-SPAM] Re: [Mono-dev] Windows 
  Forms on Windows</DIV>
  <DIV><BR></DIV>I ran into the same problem... the fix is in the latest source 
  code from svn trunk.<BR><SPAN class=q>&gt; Already logged here:<BR>&gt; <A 
  onclick="return top.js.OpenExtLink(window,event,this)" 
  href="http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=77896" 
  target=_blank>http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=77896</A><BR><BR><BR></SPAN>
  <DIV><SPAN class=gmail_quote>On 4/6/06, <B class=gmail_sendername>Andreas 
  Nahr</B> &lt;<A 
  href="mailto:ClassDevelopment@a-softtech.com ">ClassDevelopment@a-softtech.com 
  </A>&gt; wrote:</SPAN>
  <BLOCKQUOTE class=gmail_quote 
  style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; BORDER-LEFT: rgb(204,204,204) 1px solid">I 
    tried to run some Apps to test the advances in Windows Forms in Mono 
    <BR>1.1.14 on Windows.<BR>However I cannot get a single WinForms App to run. 
    Not even the most trivial<BR>ones showing only an empty 
    window.<BR><BR>Something went seriously wrong 
    there...<BR><BR>_______________________________________________ 
    <BR>Mono-devel-list mailing list<BR><A 
    href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</A><BR><A 
    href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list 
    </A><BR></BLOCKQUOTE></DIV><BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>