Hi,<br><br>I&#39;m trying to use a simple helloworld Runtime.Remoting application (Client and Server) at a N800 device (Both applications run without problem in a desktop
), and the following problem appears at the server when the client tries to connect with it:<br><br>Server Stack:<br><br><blockquote style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;" class="gmail_quote">
<div style="margin-left: 40px;">Nokia-N800-10:~/MonoStuff# mono 
RemotingServer.exe <br>Press the enter key to exit...<br>mono[8035]: GLIB ERROR ** default - file inssel.c: line 3502 (mono_burg_emit): should not be reached<br>aborting...<br>Stacktrace:<br><br>&nbsp; at System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.MessageFormatter.ReadMethodCall

 (System.IO.BinaryReader,bool,System.Runtime.Remoting.Messaging.HeaderHandler,System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.BinaryFormatter) &lt;0xffffffff&gt;<br>&nbsp; at System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.MessageFormatter.ReadMethodCall

 (System.IO.BinaryReader,bool,System.Runtime.Remoting.Messaging.HeaderHandler,System.Runtime.Serialization.Formatters.Binary.BinaryFormatter) &lt;0x00218&gt;<br><br>Native stacktrace:<br><br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; mono [0x100688]<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; /usr/lib/libglib-
2.0.so.0(g_logv+0x268) [0x4115b42d]<br><br>=================================================================<br>Got a SIGABRT while executing native code. This usually indicates<br>a fatal error in the mono runtime or one of the native libraries 
<br>used by your application.<br>=================================================================<br></div></blockquote><br>and at the Client application:<br><br><blockquote style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;" class="gmail_quote">

<div style="margin-left: 40px;">Nokia-N800-10:~/MonoStuff# mono MaemoClient.exe<br><br>Unhandled Exception: System.Runtime.Remoting.RemotingException: Tcp transport error.<br><br>Server stack trace: <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpMessageIO.ReceiveMessageStatus

 (System.IO.Stream networkStream, System.Byte[] buffer) [0x00000] <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpClientTransportSink.ProcessMessage (IMessage msg, ITransportHeaders requestHeaders, System.IO.Stream requestStream, ITransportHeaders&amp; responseHeaders, 
System.IO.Stream&amp; responseStream) [0x00000] <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.BinaryClientFormatterSink.SyncProcessMessage (IMessage msg) [0x00000] <br><br>Exception rethrown at [0]: <br>&nbsp;---&gt; System.Runtime.Remoting.RemotingException

: Connection closed<br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpMessageIO.StreamRead (System.IO.Stream networkStream, System.Byte[] buffer, Int32 count) [0x00000] <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpMessageIO.ReceiveMessageStatus

 (System.IO.Stream networkStream, System.Byte[] buffer) [0x00000] --- End of inner exception stack trace ---<br><br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpMessageIO.ReceiveMessageStatus (System.IO.Stream networkStream, 
System.Byte[] buffer) [0x00000] <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.Tcp.TcpClientTransportSink.ProcessMessage (IMessage msg, ITransportHeaders requestHeaders, System.IO.Stream requestStream, ITransportHeaders&amp; responseHeaders, 
System.IO.Stream&amp; responseStream) [0x00000] <br>&nbsp; at System.Runtime.Remoting.Channels.BinaryClientFormatterSink.SyncProcessMessage (IMessage msg) [0x00000]<br></div></blockquote><br>The problem appears exactly when the server receives the request form the client.
<br><br>Is that a known bug? It appears to be a problem at Mono runtime of maemo. Any tip will be helpful.
<br><br>thanks anticipate<br>[]s<br><br>-- <br><span class="sg">Danilo Freire
</span><br clear="all"><br>