<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
 http-equiv="Content-Type">
</head>
<body text="#000000" bgcolor="#ffffff">
I tested the testcase from my mono 2.4 on mac (tip of branch not
release) and it works fine there.<br>
<br>
-g<br>
<br>
On 05/06/2009 09:43 AM, Zoltan Varga wrote:
<blockquote
 cite="mid:295e750a0905060643p3a2a1451mdf18dc5296e54309@mail.gmail.com"
 type="cite">Hi,<br>
  <br>
&nbsp; I can't reproduce that bug with the stock mono 2.4 release on linux,
maybe it is a mac-only<br>
bug ?<br>
  <br>
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Zoltan<br>
  <br>
  <div class="gmail_quote">On Wed, May 6, 2009 at 2:15 PM, Joachim Ante
  <span dir="ltr">&lt;<a moz-do-not-send="true"
 href="mailto:joe@unity3d.com">joe@unity3d.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
  <blockquote class="gmail_quote"
 style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
    <div style="">Hi,
    <div><br>
    </div>
    <div>We are in the process of upgrading Unity to mono 2.4.</div>
    <div><br>
    </div>
    <div>I ran into one showstopper bug, that we want to get through
asap.</div>
    <div>
    <div><a moz-do-not-send="true"
 href="https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=500385"
 target="_blank">https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=500385</a></div>
    <div><br>
    </div>
    <div>To build our mono we used tags mono-2-4</div>
    <div><br>
    </div>
    </div>
    <div>
    <div style="margin: 0px;"><font
 style="font-family: Helvetica; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 12px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;"
 face="Helvetica" size="3"><u><a moz-do-not-send="true"
 href="http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono"
 target="_blank">http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono</a></u></font></div>
    </div>
    <div><br>
    </div>
    <div><br>
    </div>
    <div>1. Is this the right place to pull the most stable version of
mono that has gone through a full test pass?</div>
    <div>
    <div><br>
    </div>
    <div>2. At least for us the bug is still present on that tag.
Sebastian says it's fixed in 2.4 branch. Does anyone know which
specific checkin has fixed this issue?</div>
    <div><br>
    </div>
    <div>3. Do you guys usually replace the tags when releasing an
update to mono 2.4 or do you create a new tag?</div>
    </div>
    <div>It seems like the binary installer has revision 6 in it, but
there is no corresponding tag folder on svn.</div>
    <div><br>
    </div>
    <div><br>
    </div>
    <div>Best regards,</div>
    <div>Joachim Ante</div>
    </div>
    <br>
_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
    <a moz-do-not-send="true"
 href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
    <a moz-do-not-send="true"
 href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list"
 target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
    <br>
  </blockquote>
  </div>
  <br>
  <pre wrap="">
<hr size="4" width="90%">
_______________________________________________
Mono-devel-list mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a>
  </pre>
</blockquote>
<br>
</body>
</html>