<html><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; "><div>Hi,</div><div><br class="webkit-block-placeholder"></div><div>I just checked with the latest mono 2.4 installer and it works correctly there on os x.</div><div><br class="webkit-block-placeholder"></div><div>The tagged mono 2.4 <a href="http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono" target="_blank">http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono</a></div><div>does have the problem on my machine. </div><div><br class="webkit-block-placeholder"></div><div>Can someone confirm that the tagged mono-2-4 has this issue?</div><div><br class="webkit-block-placeholder"></div><div>Joachim Ante</div><div><br class="webkit-block-placeholder"></div><div><blockquote type="cite">Hi,<br><br>  I can't reproduce that bug with the stock mono 2.4 release on linux, maybe it is a mac-only<br>bug ?<br><br>             Zoltan<br><br><div class="gmail_quote">On Wed, May 6, 2009 at 2:15 PM, Joachim Ante <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:joe@unity3d.com">joe@unity3d.com</a>&gt;</span> wrote:<br> <blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div style="">Hi, <div><br></div><div>We are in the process of upgrading Unity to mono 2.4.</div><div><br></div><div>I ran into one showstopper bug, that we want to get through asap.</div><div><div><a href="https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=500385" target="_blank">https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=500385</a></div> <div><br></div><div>To build our mono we used tags mono-2-4</div><div><br></div></div><div><div style="margin: 0px;"><font style="font-family: Helvetica; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 12px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;" size="3" face="Helvetica"><u><a href="http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono" target="_blank">http://anonsvn.mono-project.com/source/tags/mono-2-4/mono</a></u></font></div> </div><div><br></div><div><br></div><div>1. Is this the right place to pull the most stable version of mono that has gone through a full test pass?</div><div><div><br></div><div>2. At least for us the bug is still present on that tag. Sebastian says it's fixed in 2.4 branch. Does anyone know which specific checkin has fixed this issue?</div> <div><br></div><div>3. Do you guys usually replace the tags when releasing an update to mono 2.4 or do you create a new tag?</div></div><div>It seems like the binary installer has revision 6 in it, but there is no corresponding tag folder on svn.</div> <div><br></div><div><br></div><div>Best regards,</div><div>Joachim Ante</div></div><br>_______________________________________________<br> Mono-devel-list mailing list<br> <a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br> <a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br> <br></blockquote></div><br></blockquote></div><br></body></html>