yes same here, SVN trunk version of Mono don&#39;t seem to have the problem<br><br><div class="gmail_quote">2009/11/6 Ernesto <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:equistango@gmail.com">equistango@gmail.com</a>&gt;</span><br>

<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><br>
I&#39;ve started having a problem with WinForms apps some weeks ago which I attributed to my  modified Fedora installation. Now I found the same problem in a fresh Ubuntu 9.10 install.<br>
<br>
The problem is WinForms apps not showing text on labels, buttons and most controls, like the MoMA screenshot attached.<br>
<br>
This was tested with 3 different winforms apps, including the official MoMA download. It was tested on Fedora (rawhide) and Ubuntu 9.10, both with and without &quot;desktop effects&quot; enabled.<br>
<br>
These were the constants: both Fedora and Ubuntu were 64 bit, both notebooks with Intel 965 graphics, both default mono 2.4.3 install or SVN.<br>
<br>
I think this is too much of a bug to go unreported until now, and I still think this can be a problem with my installation. Can someone please confirm or deny this?<br>
<br>
Regards,<br><font color="#888888">
Ernesto<br>
<br>
</font><br>_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
<br></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Cordially. <br><br>Small Eric Quotations of the days: <br>--------------------------------------------------------------------------- <br>I have no special talents. I am only passionately curious<br>

Sent from Paris, France