<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Hi,<br>
<br>
I've followed what is written on the website and in the README in mono
to build mono from svn (head of trunk), and the build process fails on
my Linux/x86 box (see trace below).<br>
Note that the version of mono which is installed is 2.6.1 (from
tarball).<br>
I don't know what I've missed, and I don't know how to tell the build
process that I don't mind if it does not build the doc...<br>
<br>
Regards,<br>
Thierry Lafage.<br>
<br>
Here is the trace:<br>
<blockquote><font color="#660000"><tt>$ mono --version</tt><br>
  <tt>Mono JIT compiler version 2.6.1 (tarball Wed Feb 10 10:37:30 CET
2010)</tt><br>
  <tt>Copyright (C) 2002-2008 Novell, Inc and Contributors.
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.mono-project.com">www.mono-project.com</a></tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; TLS:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; __thread</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; GC:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Included Boehm (with typed GC and Parallel
Mark)</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; SIGSEGV:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; altstack</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Notifications: epoll</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Architecture:&nbsp; x86</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp; Disabled:&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; none</tt><br>
  <tt>$ svn co .../mcs</tt><br>
  <tt>[...]</tt><br>
  <tt>$ svn co .../mono</tt><br>
  <tt>[...]</tt><br>
  <tt>$ cd mono</tt><br>
  <tt>$ autogen.sh --prefix=/path/to/local/install</tt><br>
  <tt>$ make</tt><br>
  <tt>[...]</tt><br>
  <tt>make[7]: Entering directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs/docs'</tt><br>
  <tt>MDOC&nbsp;&nbsp;&nbsp; [net_4_0] cs-errors.tree</tt><br>
  <br>
  <tt>** (./../tools/mdoc/mdoc.exe:21186): WARNING **: The following
assembly referenced from
/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs/tools/mdoc/mdoc.exe could not be loaded:</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Assembly:&nbsp;&nbsp; monodoc&nbsp;&nbsp;&nbsp; (assemblyref_index=3)</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Version:&nbsp;&nbsp;&nbsp; 1.0.0.0</tt><br>
  <tt>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Public Key: 0738eb9f132ed756</tt><br>
  <tt>The assembly was not found in the Global Assembly Cache, a path
listed in the MONO_PATH environment variable, or in the location of the
executing assembly (/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs/tools/mdoc/).</tt><br>
  <br>
  <tt>** (./../tools/mdoc/mdoc.exe:21186): WARNING **: Could not load
file or assembly 'monodoc, Version=1.0.0.0, Culture=neutral,
PublicKeyToken=0738eb9f132ed756' or one of its dependencies.</tt><br>
  <tt>mdoc: A type load exception has occurred.</tt><br>
  <tt>See `mdoc help' for more information.</tt><br>
  <tt>make[7]: *** [cs-errors.tree] Error 1</tt><br>
  <tt>make[7]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs/docs'</tt><br>
  <tt>make[6]: *** [do-all] Error 2</tt><br>
  <tt>make[6]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs/docs'</tt><br>
  <tt>make[5]: *** [all-recursive] Error 1</tt><br>
  <tt>make[5]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs'</tt><br>
  <tt>make[4]: *** [profile-do--net_4_0--all] Error 2</tt><br>
  <tt>make[4]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs'</tt><br>
  <tt>make[3]: *** [profiles-do--all] Error 2</tt><br>
  <tt>make[3]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mcs'</tt><br>
  <tt>make[2]: *** [all-local] Error 2</tt><br>
  <tt>make[2]: Leaving directory
`/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mono/runtime'</tt><br>
  <tt>make[1]: *** [all-recursive] Error 1</tt><br>
  <tt>make[1]: Leaving directory `/udd/lafage/Mono/SVN/trunk/mono'</tt><br>
  <tt>make: *** [all] Error 2</tt></font><br>
</blockquote>
<br>
</body>
</html>