As Robert indicated your call to mono_jit_exec is wrong.  It expects at least 1 argument.  It should be the assembly file name. <div><br></div><div>Best of luck,</div><div>Duane</div><div><br><div class="gmail_quote">On Thu, Mar 10, 2011 at 5:24 AM, vinay_rk <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:vinay.kashyap@ironmountain.com">vinay.kashyap@ironmountain.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Hi Robert,<br>
<br>
Thanks for the response. As per your suggestion I tried both &quot;v4.0.30319&quot;<br>
and &quot;v2.0.50727&quot; in the mono_jit_init call and used the MonoDomain created<br>
from this call to invoke mono_domain_assembly_open. The behavior is still<br>
the same. Also for your suggestion about mono_jit_exec, I will try out<br>
passing the file name as first argument but as of now I&#39; am not even able to<br>
get till there because the mono_domain_assembly_open fails always. Is there<br>
any thing else I need to change/try ?<br>
<br>
Regards<br>
-Vinay<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
View this message in context: <a href="http://mono.1490590.n4.nabble.com/Embedding-Mono-tp3345310p3345541.html" target="_blank">http://mono.1490590.n4.nabble.com/Embedding-Mono-tp3345310p3345541.html</a><br>
</font><div class="im">Sent from the Mono - Dev mailing list archive at Nabble.com.<br>
_______________________________________________<br>
</div><div><div></div><div class="h5">Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>