<HTML><HEAD></HEAD>
<BODY dir=ltr>
<DIV dir=ltr>
<DIV style="FONT-FAMILY: 'Calibri'; COLOR: #000000; FONT-SIZE: 12pt">
<DIV>Thanks Jonathan, your suggestion appears to have fixed this. I wrote a 
console application that did absolutely nothing and called mono_jit_exec on it. 
Now I see that the default AppDomain has a BaseDirectory set.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>-Steve</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV 
style="FONT-STYLE: normal; DISPLAY: inline; FONT-FAMILY: 'Calibri'; COLOR: #000000; FONT-SIZE: small; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none">
<DIV style="FONT: 10pt tahoma">
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV style="BACKGROUND: #f5f5f5">
<DIV style="font-color: black"><B>From:</B> <A title=joncham@gmail.com 
href="mailto:joncham@gmail.com">Jonathan Chambers</A> </DIV>
<DIV><B>Sent:</B> Friday, March 11, 2011 4:27 PM</DIV>
<DIV><B>To:</B> <A title=steve@mcneel.com href="mailto:steve@mcneel.com">Steve 
Baer</A> </DIV>
<DIV><B>Cc:</B> <A title=mono-devel-list@lists.ximian.com 
href="mailto:mono-devel-list@lists.ximian.com">mono-devel-list@lists.ximian.com</A> 
</DIV>
<DIV><B>Subject:</B> Re: [Mono-dev] CurrentDomain.BaseDirectory when 
embedding</DIV></DIV></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV></DIV>
<DIV 
style="FONT-STYLE: normal; DISPLAY: inline; FONT-FAMILY: 'Calibri'; COLOR: #000000; FONT-SIZE: small; FONT-WEIGHT: normal; TEXT-DECORATION: none">Steve, 

<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>I believe you need to call mono_jit_exec to properly initialize the 
runtime. If you don't have a Main method for you application since you are 
embedding, just create an empty one in your assembly that can be invoked. After 
the call to mono_jit_exec things should be setup properly.</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><A 
href="http://www.mono-project.com/Embedding_Mono#Initializing_the_Mono_runtime">http://www.mono-project.com/Embedding_Mono#Initializing_the_Mono_runtime</A></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>Thanks,</DIV>
<DIV>Jonathan<BR>
<DIV class=gmail_quote>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV></DIV></DIV></DIV></DIV></BODY></HTML>