<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:70.85pt 3.0cm 70.85pt 3.0cm;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=PT link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Probably a newbie question, but i came from an old version of mono and xsp(fastcgi-server2) and this didn&#8217;t happen.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I have a website fully compiled running on nginx + fastcgi (mono), latest version of mono and xsp.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>/usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/fastcgi-mono-server2.exe /socket=tcp:9003 /address=127.0.0.1 /root=/mnt/services/websites/www.mysite.com /applications=/:/mnt/services/websites/www.mysite.com /loglevels=Error /logfile=/var/log/fastcgi-mono-server/www.mysite.com.a.log /printlog=False<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>The first time that I enter the site he makes me a request <o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>/usr/bin/mono /usr/lib/mono/2.0/gmcs.exe /target:library /lib:/mnt/services/websites/www.mywebsite.com/bin /debug+ /optimize- /warn:0 /out:/tmp/root-temp-aspnet-0/4614088e/App_Web_MasterPage.master.3ab98ffe.419c5119.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Configuration/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Data/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Drawing/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Web/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Web.Services/2.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.Services.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Runtime.Serialization/3.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.IdentityModel/3.0.0.0__b77a5c561934e089/System.IdentityModel.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.ServiceModel/3.0.0.0__b77a5c561934e089/System.ServiceModel.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.ServiceModel.Web/3.5.0.0__31bf3856ad364e35/System.ServiceModel.Web.dll /r:/usr/lib/mono/gac/System.Xml/2.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll /r:/tmp/root-temp-aspnet-0/4614088e/App_global.asax_285222af.dll /r:/tmp/root-temp-aspnet-0/4614088e/App_Web_6bb860bf.dll /r:/tmp/root-temp-aspnet-0/4614088e/App_Web_ImoguiaPackages.ascx.fb7beb5f.691293e5.dll /nowarn:0169 /d:DEBUG -- /tmp/root-temp-aspnet-0/4614088e/App_Web_MasterPage.master.3ab98ffe.419c5119_0.cs<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>all was good, the problem arises passing 3-4minutes he does this again without any changes. This is being done periodically in intervals of 3-4 minutes. Any reason for him keep getting compiled on the temporary?<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Thx in advance,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Hugo Ribeiro<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p></div></body></html>