<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=koi8-r"><meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Consolas;
        panose-1:2 11 6 9 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:2.0cm 42.5pt 2.0cm 3.0cm;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=RU link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Hi.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I have a console app which builds and runs under Windows fine.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>But when I&#8217;m trying to build it under Mono, I&#8217;m getting next errors:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>godfather@debian: $ xbuild MyProject.sln<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Indicator/ADXReader.cs(71,42): error CS0305: Using the generic type `System.Func&lt;T1,T2,T3,T4,T5,T6,T7,T8,T9,TResult&gt;' requires `10' type argument(s)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> /usr/lib/mono/gac/System.Core/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll (Location of the symbol related to previous error)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Indicator/ADXReader.cs(75,46): error CS0305: Using the generic type `System.Func&lt;T1,T2,T3,T4,T5,T6,T7,T8,T9,TResult&gt;' requires `10' type argument(s)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> /usr/lib/mono/gac/System.Core/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll (Location of the symbol related to previous error)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>while in code I have just such lines:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>71: </span><span lang=EN-US style='font-size:9.5pt;font-family:Consolas;color:blue'>private</span><span lang=EN-US style='font-size:9.5pt;font-family:Consolas'> <span style='color:blue'>readonly</span> <span style='color:#2B91AF'>Func</span>&lt;<span style='color:blue'>double</span>, <span style='color:blue'>double</span>, <span style='color:blue'>bool</span>&gt; predicate;<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='text-autospace:none'><span lang=EN-US>75: </span><span lang=EN-US style='font-size:9.5pt;font-family:Consolas;color:blue'>public</span><span lang=EN-US style='font-size:9.5pt;font-family:Consolas'> OperationInfo(<span style='color:#2B91AF'>Func</span>&lt;<span style='color:blue'>double</span>, <span style='color:blue'>double</span>, <span style='color:blue'>bool</span>&gt; predicate, <span style='color:#2B91AF'>Op</span> operation)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>I was unable to reproduce that in stand-alone test app though ..(<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>godfather@debian: $ mcs --version<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Mono C# compiler version 2.11.0.0<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>godfather@debian $ mono --version<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Mono JIT compiler version 2.11 (master/7420834 Sat Mar 26 12:56:34 MSK 2011)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Copyright (C) 2002-2011 Novell, Inc and Contributors. www.mono-project.com<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> TLS: __thread<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> SIGSEGV: altstack<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> Notifications: epoll<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> Architecture: x86<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> Disabled: none<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> Misc: softdebug<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> LLVM: supported, not enabled.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US> GC: Included Boehm (with typed GC and Parallel Mark)<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US><o:p>&nbsp;</o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>What can I do?<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>TIA<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=EN-US>Alex<o:p></o:p></span></p></div></body></html>