Hi,<div><br></div><div>You are probably running into:</div><div><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"><a href="https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=683409">https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=683409</a><br>
<div><br><div class="gmail_quote">On Mon, Jun 13, 2011 at 4:07 AM, rstat1 <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:rstat1@gmail.com">rstat1@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">
What kind of errors are you getting, just out of curiosity?<br>
<br>
I&#39;m having issues of my own with 2.10.2 and getting mono apps to run on a<br>
Tegra 2 ARM chip. It compiles just fine, and ./mono --help works perfectly.<br>
But running any sort actual app makes mono segfault, after 4 or 5<br>
inconsistent metadata errors.<br>
<font color="#888888"><br>
--<br>
View this message in context: <a href="http://mono.1490590.n4.nabble.com/compiling-2-10-2-on-a-beagleboard-xm-running-Ubuntu-tp3527139p3593000.html" target="_blank">http://mono.1490590.n4.nabble.com/compiling-2-10-2-on-a-beagleboard-xm-running-Ubuntu-tp3527139p3593000.html</a><br>

Sent from the Mono - Dev mailing list archive at Nabble.com.<br>
_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
</font></blockquote></div><br></div></div>