<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 10pt;
font-family:Tahoma
}
--></style></head>
<body class='hmmessage'><div dir='ltr'>
Hi Robert,<br><br>I'm sorry, it was my fault. The access was routed through a faulty proxy server. After entering the ip address of my Ubuntu machine into the proxy bypass list of FireFox/ Windows everyhing is working fine.<br><br><br>Martin<br><br><br><br><div><div id="SkyDrivePlaceholder"></div><hr id="stopSpelling">From: test051102@hotmail.com<br>To: test051102@hotmail.com; mono-devel-list@lists.ximian.com<br>Subject: RE: [Mono-dev] FireFox not correctly detected as high level browser?<br>Date: Fri, 3 Feb 2012 14:22:09 +0000<br><br>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=unicode">
<meta name="Generator" content="Microsoft SafeHTML">
<style>
.ExternalClass .ecxhmmessage P
{padding:0px;}
.ExternalClass body.ecxhmmessage
{font-size:10pt;font-family:Tahoma;}

</style>
<div dir="ltr">
<br>Hi Robert,<br><br>the problem seems to be very strange.<br><br>As I already reported I am using FireFox 10 on Windows 7/ 64 bit to access my Ubuntu machine running apache2 + mod_mono.<br><br>FireFox/ Ubuntu works without flaws whereas FireFox/ Windows 7 does not. In the next step I compared the generated<br>page source between the two test environments and realized that they are exactly the same!<br><br>The .aspx page loads 2 scripts starting with WebResouce.axd. When I click on such a link in FireFox/ Windows an empty page<br>is displayed. After clicking on View>Reload the script is finally displayed as expected. I have done these steps for both scripts.<br>If I then press F5 to reload my .aspx page, the menu bar is responding to mousover/mousout events but it still<br>shows the skip links.<br><br>I guess that something is wrong with mod_mono as well.<br><br><br>Martin<br><br><br><div><div id="ecxSkyDrivePlaceholder"></div><hr id="ecxstopSpelling">From: test051102@hotmail.com<br>To: robertj@gmx.net<br>Subject: RE: [Mono-dev] FireFox not correctly detected as high level browser?<br>Date: Wed, 1 Feb 2012 10:59:04 +0000<br><br>




<div dir="ltr">


<style>
.ExternalClass .ecxhmmessage P
{padding:0px;}
.ExternalClass body.ecxhmmessage
{font-size:10pt;font-family:Tahoma;}
</style>
<div dir="ltr"><br>Hi Robert,<br><br>thanks for you explanation.<br><br>I checked the browscaps.ini in Mono 2.10.8. It does not support FireFox 4.0 or higher and FireFox running on Vista or 7 is also not supported. Furthermore, I can't see an entry with Ubuntu as the OS. This browscaps.ini file is totally outdated. It's unbelievable that the most widely used browser is not correctly detected by the current release version of Mono.<br><br>I updated my browscaps.ini file directly via garykeith.com. However, FireFox is still showing the described problems.<br><br><br>Martin<br><br><br><br><div><div id="ecxSkyDrivePlaceholder"></div>> To: mono-devel-list@lists.ximian.com<br>> From: robertj@gmx.net<br>> Date: Fri, 27 Jan 2012 15:53:58 +0100<br>> Subject: Re: [Mono-dev] FireFox not correctly detected as high level browser?<br>> <br>> On 27.01.2012 14:22, H . wrote:<br>> ><br>> > I guess that this version<br>> > of FireFox is somehow not always accepted as a high level browser. As<br>> > a result, the page is rendered in compatibility mode. There might be<br>> > a bug in the browser detection block inside the Mono class library.<br>> > This problem is very difficult to debug.<br>> <br>> You can always add new user agents to $monoprefix/etc/mono/browscap.ini.<br>> The user agent string of the offending browser can be found in<br>> Apache's log file.<br>> <br>> Robert<br>> <br>> _______________________________________________<br>> Mono-devel-list mailing list<br>> Mono-devel-list@lists.ximian.com<br>> http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list<br></div></div>
                                          </div></div>                                        </div></div>                                        </div></body>
</html>