The runtime was never meant to be loaded/unloaded multiple times in the same process. If you need so, you'll have<div>to fix all bugs you find in your way.</div><div><br><br><div class="gmail_quote">On Fri, May 18, 2012 at 6:58 AM, Anshya Aggarwal <span dir="ltr"><<a href="mailto:anshya.aggarwal@gmail.com" target="_blank">anshya.aggarwal@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr"><div>Hi,</div><div><br></div>I am working on some application in which I am required to call mono_jit_init multiple times. When I run my application for the first time I do mono_jit_init then mono_jit_cleanup everything works fine, problem occurs when I try do mono_jit_init again(this time to load different runtime[this is my requirement :(]). And on the mono website it is mentioned that we should init mono runtime once in a process. I have searched for this issue and didnt find any working solution. So, I want to know is there anything possible that can be done for this issue? And also if possible can anybody elaborate why mono_jit_init multiple times is not supported? Is it related to some GC cleanup issue?<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br clear="all">

<div><br></div>-- <br>Regards,<br>Anshya Aggarwal<br><br>
</font></span></div>
<br>_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>