<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    Well, I downloaded DgwTest.zip from the previous e-mail<br>
    <br>
    And I added to MainForm() (i.e. the constructor) a call to
    MessageBox.Show("test 2") and that worked, and for good measure, I
    added a similar call to MessageBox.Show("test") to Program.cs before
    Application.Run() is reached -- both times the message displayed in
    mono<br>
    <br>
    All of this with a non-development version of mono (2.10.8.1)<br>
    <br>
    If you want to see the changes i made i modified dgwtest to
    DgwTest2.zip and put it on my server:<br>
    <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://RobsSoftwareProjects.com/DgwTest2.zip">http://RobsSoftwareProjects.com/DgwTest2.zip</a> <br>
    <br>
    This leads me to believe that in the code in DgwTest the
    MessageBox.Show() is not being reached.<br>
    <br>
    -Rob<br>
    <br>
    On 06/09/2012 05:34 PM, Steven Boswell II wrote:
    <blockquote
      cite="mid:1339277694.86578.YahooMailNeo@web160403.mail.bf1.yahoo.com"
      type="cite">
      <div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times
        new roman, new york, times, serif;font-size:12pt">
        <div><span>No, as in calling MessageBox.Show() while creating
            the first Form.</span></div>
        <div><span><br>
          </span></div>
        <div><span>If you have Stifu's DgwTest project that he posted
            here a few days ago, it's written like that.</span></div>
        <div><span>I could also modify my recently-posted ComboBoxTest
            to do that -- in fact, I had to put it in its current form
            after I saw Mono "freak out". :-)</span></div>
        <div><span><br>
          </span></div>
        <div><span>Steven Boswell</span></div>
        <br>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>