<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <div class="moz-cite-prefix">Hi - i know i'm the one who originally
      replied, but i'm hoping someone else has an answer on this.  For
      the next couple of weeks i'm going to be busy.  Also, i've never
      gotten mod_mono to work (i don't know how to set it up), but i
      know apache can sometimes intentionally run connections on less
      secure accounts (non-root) and i would wonder if that is a factor.<br>
      <br>
      On 07/17/2012 07:18 AM, Anas Muzakir wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CA+vMAefFa8Rucw_BE6jO5ZGJNdCryrZtQHLiE2KRY2a9t0YxYA@mail.gmail.com"
      type="cite">All,<br>
      <br>
      i tried to debug more deeper, got an error : <br>
      <br>
      "`0169' is not a valid warning number"<br>
      <br>
      Could not load type
      'System.Runtime.CompilerServices.ExtensionAttribute' from assembly
      'System.Core'.<br>
       at Mono.CSharp.CompilerSettings.SetIgnoreWarning (Int32 code)
      [0x00000] in <filename unknown>:0<br>
        at Mono.CSharp.CommandLineParser.ParseOption (System.String
      option, System.String[]& args, Mono.CSharp.CompilerSettings
      settings) [0x00000] in <filename unknown>:0 <br>
      <br>
      here's string content from BuilArgs both for xsp4 and mod-mono <br>
      <br>
      --- mod-mono <br>
      <br>
      /target:library /lib:"/home/anas/temp/WebApp4/Bin" /debug+
      /optimize- /warn:4
      /out:"/tmp/apache-temp-aspnet-0/f6c3a887/App_global.asax_1eff02c.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/Microsoft.CSharp.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Configuration.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Data.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.Services.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Xml.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Drawing.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.EnterpriseServices.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.IdentityModel.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Runtime.Serialization.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Xaml.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.ServiceModel.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.ServiceModel.Web.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Core.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.Extensions.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Data.DataSetExtensions.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Xml.Linq.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.ComponentModel.DataAnnotations.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.DynamicData.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Data.Linq.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.ApplicationServices.dll"
      /r:"/tmp/apache-temp-aspnet-0/59d988b0/assembly/shadow/03dd29fd/cc4cc42e_cf91edd3_00000001/WebApp4.dll" 
      /nowarn:0169 /d:DEBUG /noconfig /sdk:4 --
      "/tmp/apache-temp-aspnet-0/f6c3a887/App_global.asax_1eff02c_0.cs"<br>
      <br>
      --- xsp4 <br>
      <br>
      /target:library /lib:"/home/anas/temp/WebApp4/bin" /debug+
      /optimize- /warn:4
      /out:"/tmp/anas-temp-aspnet-0/fe1e55c0/App_global.asax_39600c7.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/Microsoft.CSharp/4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/Microsoft.CSharp.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Configuration.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Web.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Data/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Web.Services/4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Web.Services.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Xml.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Drawing/4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.EnterpriseServices/4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.EnterpriseServices.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.IdentityModel/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.IdentityModel.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Runtime.Serialization/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Runtime.Serialization.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Xaml/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xaml.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.ServiceModel/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.ServiceModel.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.ServiceModel.Web/4.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.ServiceModel.Web.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/4.0/System.Core.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Web.Extensions/4.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.Web.Extensions.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Data.DataSetExtensions/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.DataSetExtensions.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Xml.Linq/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.Linq.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.ComponentModel.DataAnnotations/4.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.ComponentModel.DataAnnotations.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Web.DynamicData/4.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.Web.DynamicData.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Data.Linq/4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Data.Linq.dll"
      /r:"/opt/mono/lib/mono/gac/System.Web.ApplicationServices/4.0.0.0__31bf3856ad364e35/System.Web.ApplicationServices.dll"
      /r:"/home/anas/temp/WebApp4/bin/WebApp4.dll"  /nowarn:0169
      /d:DEBUG /noconfig /sdk:4 --
      "/tmp/anas-temp-aspnet-0/fe1e55c0/App_global.asax_39600c7_0.cs"<br>
      output =
      /tmp/anas-temp-aspnet-0/fe1e55c0/App_global.asax_39600c7.dll<br>
      <br>
      any clue why such an error happen only on mod_mono ? <br>
      <br>
      <br>
      <div class="gmail_quote">On Fri, Jul 13, 2012 at 4:52 PM, Anas
        Muzakir <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
            href="mailto:anas.muzakir@gmail.com" target="_blank">anas.muzakir@gmail.com</a>></span>
        wrote:<br>
        <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
          .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">Hi Rob, <br>
          <br>
          Thanks for reply, <br>
          <br>
          I've tested options.OutputAssembly variable and it points to
          valid path. <br>
          and I also execute mcs manually using string parameter that
          comes from BuilArgs function, and i can confirm this manual
          execution able to generate the dll file.<br>
          <br>
          i run it with this command : su -s /bin/sh apache -c "mcs ....
          "<br>
          <br>
          FYI, it fail while trying to build  global.asa <br>
          <br>
          <br>
          Regards,<br>
          Anas  <br>
          <div class="HOEnZb">
            <div class="h5"><br>
              <div class="gmail_quote">
                On Tue, Jul 10, 2012 at 7:32 PM, Rob Wilkens <span
                  dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
                    href="mailto:robwilkens@gmail.com" target="_blank">robwilkens@gmail.com</a>></span>
                wrote:<br>
                <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
                  .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
                  <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
                    <div><br>
                      If there was a compile time error, you should be
                      seeing output between the '' (or
                      &#39;&#39;) ..<br>
                      <br>
                      But it's empty<br>
                      <br>
                      So what it's telling you is the compile succeeded
                      but the file does not exist, or does not exist
                      where it was expected to be found.<br>
                      <br>
                      Odd sort of error.  Sounds like a configuration
                      issue.<br>
                      <br>
                      If you want to know what file it's looking for,
                      around line 274 of CSharpCodeCompiler.cs, do
                      something before the foreach loop which does
                      something like:<br>
                      sb.Append("Looking for this file:
                      "+options.OutputAssembly);<br>
                      <br>
                      IF you don't want to play with the mono source,
                      and instead are looking for information on how to
                      configure mono, i hate to suggest this, but
                      perhaps mono-devel list is not the place to ask.<br>
                      <br>
                      -Rob
                      <div>
                        <div><br>
                          <br>
                          On 07/09/2012 11:42 PM, Anas Muzakir wrote:<br>
                        </div>
                      </div>
                    </div>
                    <blockquote type="cite">
                      <div>
                        <div>Hi All, <br>
                          <br>
                          I try to porting our web application ( aspx
                          file ) to mono using mono-2.11 <br>
                          under centOS 6.2 <br>
                          <br>
                          i got issue while running our application
                          under apache webserver <br>
                          that mcs wont create dll file on
                          /tmp/apache-temp-aspnet-0/xxxx....<br>
                          it able to generate cs file but not the
                          assembly file <br>
                          <br>
                          i have tried to debug by run the mcs manually
                          using argument that generated by
                          mcs/class/System/Microsoft.CSharp/CSharpCodeCompile.cs
                          <br>
                          and it works , assembly dll file is
                          successfully generated. <br>
                          <br>
                          here's the error message at client browser <br>
                          <br>
                          <pre><span><!--
<span></span>[System.Exception]: Compiler failed to produce the assembly. Output: &#39;&#39;
<span></span>  at Mono.CSharp.CSharpCodeCompiler.CompileFromFileBatch (System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters options, System.String[] fileNames) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at Mono.CSharp.CSharpCodeCompiler.CompileAssemblyFromFileBatch (System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters options, System.String[] fileNames) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.CodeDom.Compiler.CodeDomProvider.CompileAssemblyFromFile (System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters options, System.String[] fileNames) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.AssemblyBuilder.BuildAssembly (System.Web.VirtualPath virtualPath, System.CodeDom.Compiler.CompilerParameters options) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.AssemblyBuilder.BuildAssembly (System.Web.VirtualPath virtualPath) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.BuildManager.GenerateAssembly (System.Web.Compilation.AssemblyBuilder abuilder, System.Web.Compilation.BuildProviderGroup group, System.Web.VirtualPath vp, Boolean debug) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.BuildManager.BuildInner (System.Web.VirtualPath vp, Boolean debug) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.BuildManager.Build (System.Web.VirtualPath vp) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetCompiledType (System.Web.VirtualPath virtualPath) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.Compilation.BuildManager.GetCompiledType (System.String virtualPath) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>  at System.Web.HttpApplicationFactory.InitType (System.Web.HttpContext context) [0x00000] in <filename unknown>:0 
<span></span>--></span><span>
<span></span></span>
</pre>
                          and xsp4 will not return this error <br>
                          <br>
                          testing environment <br>
                          - centos 6.2 <br>
                          - mono.2-11 ( i compile it with
                          --prefix=/opt/mono<br>
                          - mod_mono-2.10<br>
                          - xsp-2.10.2 <br>
                          <br>
                          apache configuration : <br>
                          <br>
                          MonoAutoApplication enabled <br>
                          MonoServerPath default
                          "/opt/mono/bin/mod-mono-server4" <br>
                          MonoPath default "/opt/mono/bin/mono/4.0"<br>
                          MonoApplicationConfigDir default
                          "/opt/mono/lib/mono/4.0"<br>
                          <br>
                          <br>
                          Did i miss something on the configuration ? <br>
                          or anyone can guide me how to debug this
                          issue  ? <br>
                          <br>
                          Regards,<br>
                          Anas<br>
                          <br>
                          <br>
                          <fieldset></fieldset>
                          <br>
                        </div>
                      </div>
                      <pre>_______________________________________________
Mono-devel-list mailing list
<a moz-do-not-send="true" href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com" target="_blank">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a>
<a moz-do-not-send="true" href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a>
</pre>
                    </blockquote>
                    <br>
                    <br>
                  </div>
                  <br>
                  _______________________________________________<br>
                  Mono-devel-list mailing list<br>
                  <a moz-do-not-send="true"
                    href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com"
                    target="_blank">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
                  <a moz-do-not-send="true"
                    href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list"
                    target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
                  <br>
                </blockquote>
              </div>
              <br>
            </div>
          </div>
        </blockquote>
      </div>
      <br>
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Mono-devel-list mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
    <br>
  </body>
</html>