<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div id="yiv538374992"><div><div style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255); font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; "><div id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287150"><span id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287181">I found the problem...I was working with two bug fixes I hadn't sent you yet.  Enclosed is a new version of the unit test that works around the visual artifact by adding another button to the layout.</span></div><div id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287150"><span><br></span></div><div id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287150"><span>Any thoughts on my fix for mixed-mode checkboxes?</span></div><div id="yiv538374992yui_3_2_0_18_1343089242871162"><br><span id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287181"></span></div><div
 id="yiv538374992yui_3_2_0_18_1343089242871163"><span id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287181">Steven Boswell<br></span></div><div><br id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287153"></div>  <div class="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287156" id="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287158" style="font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; "> <div class="yiv538374992yui_3_2_0_18_134308924287163" style="font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; "> <div dir="ltr"> <font face="Arial" size="2"> <hr size="1">  <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Stifu <stifu@free.fr><br> <b><span style="font-weight:bold;">To:</span></b> mono-devel-list@lists.ximian.com <br> <b><span style="font-weight:bold;">Sent:</span></b> Sunday, July 22, 2012 11:24 PM<br> <b><span style="font-weight:bold;">Subject:</span></b> Re: [Mono-dev] Patches for mono-winforms<br> </font> </div> <br>
Weird. I just tried building WinForms master on Linux, and I get the same<br>result I get on Windows. Not sure what's wrong. But the tests still pass,<br>it's just the displayed controls that are wrong.<br><br> </div> </div> 
 </div></div></div></div></body></html>