<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div><span>Yes, I do know why, and I haven't submitted that fix yet.</span></div><div><span>It was my understanding that you wanted one bug fix per patch.</span></div><div><span>I have two more table-layout bug fixes to submit after this one.<br></span></div><div><br></div>  <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div style="font-family: times new roman, new york, times, serif; font-size: 12pt;"> <div dir="ltr"> <font face="Arial" size="2"> <hr size="1">  <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Stifu <stifu@free.fr><br> <b><span style="font-weight: bold;">To:</span></b> mono-devel-list@lists.ximian.com <br> <b><span style="font-weight: bold;">Sent:</span></b> Monday, July 23, 2012 11:49 PM<br> <b><span style="font-weight: bold;">Subject:</span></b> Re: [Mono-dev]
 Patches for mono-winforms<br> </font> </div> <br>Hmm, so the patch is exactly the same, only the test has changed. This means<br>there is still a difference between .NET and Mono somewhere. I take it you<br>don't know why?<br><br>I'll get to the other bug when time allows it.<br><br>Steven Boswell II wrote<br>> I found the problem...I was working with two bug fixes I hadn't sent you<br>> yet.  Enclosed is a new version of the unit test that works around the<br>> visual artifact by adding another button to the layout.<br>> <br>> Any thoughts on my fix for mixed-mode checkboxes?<br>> ________________________________<br>>  From: Stifu &lt;stifu@&gt;<br>> To: mono-devel-list@.ximian <br>> Sent: Sunday, July 22, 2012 11:24 PM<br>> Subject: Re: [Mono-dev] Patches for mono-winforms<br>>  <br>> Weird. I just tried building WinForms master on Linux, and I get the same<br>> result I get on Windows. Not
 sure what's wrong. But the tests still pass,<br>> it's just the displayed controls that are wrong.<br><br> </div> </div>  </div></body></html>