<html><body><div style="color:#000; background-color:#fff; font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div id="yiv1802050539"><div style="color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255); font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; "><div id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294850"><span id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294880">Oy...that's going to be a convoluted fix.  The problem is that I fire the SelectionChanged event every time the selection changes; apparently, .NET fires it once after a batch of selection-changes completes.  I'll have to move the OnSelectionChanged() calls from where they are, to all of their parents, and ensure that it's only fired once.  That'll take quite a bit of finagling.  But the bug is fixable.</span></div><div id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294850"><br></div><div id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294850">Steven
 Boswell</div><div><br id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294853"></div>  <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; " id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294858" class="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294856"> <div style="font-family: 'times new roman', 'new york', times, serif; font-size: 12pt; " class="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294863" id="yiv1802050539yui_3_2_0_18_134349886294884"> <div dir="ltr"> <font size="2" face="Arial"> <hr size="1">  <b><span style="font-weight:bold;">From:</span></b> Stifu <stifu@free.fr><br> <b><span style="font-weight:bold;">To:</span></b> mono-devel-list@lists.ximian.com <br> <b><span style="font-weight:bold;">Sent:</span></b> Saturday, July 28, 2012 4:48 AM<br> <b><span style="font-weight:bold;">Subject:</span></b> Re: [Mono-dev] Patches for mono-winforms<br> </font> </div> <br>By the way, Steven, you might want to check out this bug, as it's related
 to<br>some of your contributions:<br><a rel="nofollow" target="_blank" href="https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=683213">https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=683213</a><br><br>Before your patch(es), the DataGridView SelectionChanged event wasn't fired<br>with the test case attached to this report.
 Now, it seems it's fire twice<br>rather than once (despite the fact I said in the bug comments that the bug<br>seemed fixed). If you can't think of a way to fix this, it's alright. Just<br>thought I'd bring that up.<br><br> </div> </div>  </div></div></div></body></html>