<html><head><meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type"></head><body><div><div style="font-family:Calibri,sans-serif;font-size:11pt"><br>...the runtime was not aware of the console. Any clues?<br><br>
PS. Apologies for message being split.<br></div></div><hr><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt;font-weight:bold">From: </span><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt">Bartosz Przygoda</span><br>
<span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt;font-weight:bold">Sent: </span><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt">20/11/2012 14:24</span><br><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt;font-weight:bold">To: </span><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt"><a href="mailto:mono-devel-list@lists.ximian.com">mono-devel-list@lists.ximian.com</a></span><br>
<span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt;font-weight:bold">Subject: </span><span style="font-family:Tahoma,sans-serif;font-size:10pt">Using console with embedded mono runtime</span><br><br></body></html><html>
<head><meta content="text/html; charset=windows-1252" http-equiv="Content-Type"></head><body><div><div style="font-family:Calibri,sans-serif;font-size:11pt">Hi,<br><br>My scenario is windows app hosting mono3.0.1 runtime. I wanted to add REPL functionality, so I've used AllocConsole to open console window. However, calls to Console static methods do not produce any result, as if<br>

</div></div></body></html>