<html><head><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8"></head><body dir="auto"><div>Hi guys.  I dont know the history of this but. Since we are developing a mmo game on mono...</div><div><br></div><div>Whats the situation? Is there some tcp issue I should be aware of? </div><div>I am using async accept & receive but not send.</div><div><br></div><div>--<div>Roope Kangas</div><div><br></div></div><div><br>On 30.11.2012, at 16.10, Rodrigo Kumpera <<a href="mailto:kumpera@gmail.com">kumpera@gmail.com</a>> wrote:<br><br></div><blockquote type="cite"><div><div class="gmail_extra">Btw, I managed to find a linux bot that shows the io callback issue.</div><div class="gmail_extra">The TP test works fine though.<br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Nov 30, 2012 at 12:29 AM, Greg Young <span dir="ltr"><<a href="mailto:gregoryyoung1@gmail.com" target="_blank">gregoryyoung1@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div id=":2fv">Thats already been provided (though its not hard to do). I will<br>
reupload a test that shows beahviour.</div></blockquote></div><br></div>
</div></blockquote><blockquote type="cite"><div><span>_______________________________________________</span><br><span>Mono-devel-list mailing list</span><br><span><a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a></span><br><span><a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a></span><br></div></blockquote></body></html>