By the way, did you guys tried MONO_DISABLE_AIO=1 by any chance on your tests? It solves the issue for me.<div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Dec 6, 2012 at 3:46 AM, Greg Young <span dir="ltr"><<a href="mailto:gregoryyoung1@gmail.com" target="_blank">gregoryyoung1@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">We have code that shows the issue <a href="https://github.com/ysw/mono-socket-problem/tree/master/SocketTest" target="_blank">https://github.com/ysw/mono-socket-problem/tree/master/SocketTest</a><span class="HOEnZb"><font color="#888888"><div>
<br></div><div>Greg</div></font></span><div><div><div class="h5"><br><div class="gmail_quote">
On Fri, Nov 30, 2012 at 4:10 PM, Rodrigo Kumpera <span dir="ltr"><<a href="mailto:kumpera@gmail.com" target="_blank">kumpera@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div class="gmail_extra">Btw, I managed to find a linux bot that shows the io callback issue.</div><div class="gmail_extra">The TP test works fine though.<div><br><br><div class="gmail_quote">On Fri, Nov 30, 2012 at 12:29 AM, Greg Young <span dir="ltr"><<a href="mailto:gregoryyoung1@gmail.com" target="_blank">gregoryyoung1@gmail.com</a>></span> wrote:<br>


<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div>Thats already been provided (though its not hard to do). I will<br>
reupload a test that shows beahviour.</div></blockquote></div><br></div></div>
</blockquote></div><br><br clear="all"><div><br></div></div></div><div class="im">-- <br>Le doute n'est pas une condition agréable, mais la certitude est absurde.<br>
</div></div>
</blockquote></div><br></div>