<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=ISO-8859-1"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body text="#000000" bgcolor="#FFFFFF">
    <div class="moz-cite-prefix">Den 18-03-2013 20:59, Jonathan Shore
      skrev:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:7BF73F67-BACD-46B9-97CD-CDCD2B563D12@gmail.com"
      type="cite">
      <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;
        charset=ISO-8859-1">
      Hi,
      <div><br>
      </div>
      <div>I've used mono --profile… in the past with 2.10.x and did not
        have problems in being able to run.    I was trying to run
        profiling on an app again, this time with 3.0.x.   On both osx
        and linux, I get:</div>
      <div><br>
      </div>
      <div><font face="Courier">The 'log' profiler wasn't found in the
          main executable nor could it be loaded from
          'mono-profiler-log'.</font></div>
      <div><br>
      </div>
      <div>I am using a standard build of mono 3.0.x on OSX and then my
        own build on linux.   In the linux build configuration I saw
        that there is an option to remove profiling from the build, but
        seemed that profiling should be there by default.</div>
      <div><br>
      </div>
      <div>Has profiling been removed as a default in the build?  And is
        there a switch I can use to add this in?</div>
      <br>
    </blockquote>
    <br>
    I have used it with a default build (on Linux though), but afaik is
    only availble with sgen, did you try with mono-sgen or <tt>"mono
      --gc=sgen</tt>"<br>
    <br>
    See <a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.mono-project.com/Profiler">http://www.mono-project.com/Profiler</a><br>
    <br>
    Cheers<br>
    <br>
    Esben<br>
  </body>
</html>