<div dir="ltr">There are no install target as those assemblies are not consumed in a standard way, it's very useful to have them on either the GAC or a profile directory.<div><br></div><div style>What we do at Xamarin is to have them consumed as part of our product build, mostly due to historical reasons.</div>
<div style><br></div><div style>If you're using Xamarin.Android beta and have a paid license[1], you can copy them over. Yes, it's brittle, I'm sorry for that.</div><div style><br></div><div style>But it's something that should be fixed on the build system.</div>
<div style><br></div><div style>Cheers,</div><div style>Rodrigo</div><div style><br></div><div style>[1]Starter edition doesn't allow random assemblies be used for the BCL.</div><div style><br></div></div><div class="gmail_extra">
<br><br><div class="gmail_quote">On Wed, May 29, 2013 at 12:10 PM, Jeremy Bell <span dir="ltr"><<a href="mailto:bell.jeremy@gmail.com" target="_blank">bell.jeremy@gmail.com</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div dir="ltr">Hmm, is there a separate install target that does install them? It's easy enough to copy the directory in a build script after make install, but that's a little brittle. Better that the build system handle that, I think.<br>

</div><div class="HOEnZb"><div class="h5"><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Wed, May 29, 2013 at 11:58 AM, Rodrigo Kumpera <span dir="ltr"><<a href="mailto:kumpera@gmail.com" target="_blank">kumpera@gmail.com</a>></span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">Yes, it's not copied because those assemblies are not very useful on the desktop.</div><div class="gmail_extra">

<br><br><div class="gmail_quote"><div><div>On Wed, May 29, 2013 at 11:40 AM, Jeremy Bell <span dir="ltr"><<a href="mailto:bell.jeremy@gmail.com" target="_blank">bell.jeremy@gmail.com</a>></span> wrote:<br>

</div></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div><div><div dir="ltr"><div>When I build the monodroid assemblies with the configure option --with-monodroid=yes, the profile is built correctly in the master branch, but when you make install, the monodroid profile assemblies are not copied to the install prefix directory with the other profiles. Is this expected behavior?<br>



<br></div>Here is my config options:<br><pre>./autogen.sh --with-glib<span>=</span>embedded --prefix<span>=</span><span>$INSTALL_PREFIX</span> --with-monodroid<span>=</span>yes<br></pre>
<pre>make && make install<br></pre></div>
<br></div></div>_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com" target="_blank">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>
</blockquote></div><br></div>
</div></div></blockquote></div><br></div>