Can anyone tell me if the mod_mono on github is supposed to working with Apache?<br><br><div>To be a bit clearer, I've always run mono with the packages for ubuntu, but wanted to try out 3.0 so I've set about building from source.  the current sources all build perfectly fine, however, there appears to be some problems running it.<br>
<br></div><div>The mono installation works fine, but the issue is that mod-mono-server is failing to start when triggered from apache.  I've done a little debugging and it seems that the following commandline is not working at all.<br>
<br></div><div>/usr/bin/mod-mono-server4 --filename="/tmp/mod_mono_server_test" --applications="/test:/var/www/test/"<br><br>Looking at the apache logs, this looks like the commandline that is being passed in, so I ran it in terminal, with the same user and got the following error.<br>
<br>mod-mono-server4<br>Handling exception type ArgumentException <br>Message is Should be something like [[hostname:]port:]VPath:realpath <br>IsTerminating is set to True <br>System.ArgumentException: Should be something like [[hostname:]port:]VPath:realpath<br>
 at Mono.WebServer.ApplicationServer.AddApplicationsFromCommandLine (System.String applications) [0x00000] in <filename unknown>:0<br> at (wrapper remoting-invoke-with-check) Mono.WebServer.ApplicationServer:AddApplicationsFromCommandLine (string)<br>
 at Mono.WebServer.Apache.Server.Rea<br><br>I did a little delving into the code to add some debugging, and in the Mono.WebServer.ApplicationServer.AddApplicationsFromCommandLine method, the string that's passed in just contains "applications", not the string passed in on the commandline.  I'm thinking that this could be the issue, but I'm not sure.<br>
<br>Can anyone a bit more knowledge on the XSP package shed some light on this?<br>Thanks,<br>Martin</div>