<html>
<body>
I filed a bugreport and suggested a fix
<a href="https://bugzilla.xamarin.com/process_bug.cgi" eudora="autourl">
https://bugzilla.xamarin.com/process_bug.cgi</a><br>
I removed the html encoding when the text is written on the inner html
part of the tag. It seems to work on my app that is pretty large.<br>
As I have another wanna-be fix that I described here and on bugreports,
what's the best way to have it reviewed? Create a Pull Request on git or
keep on describing the fix here?<br><br>
At 01:08 24/07/2013, APS wrote:<br>
<blockquote type=cite class=cite cite="">Hi,<br><br>
I'm experiencing different behaviors wirh different mono versions and MS
ASP.NET<br><br>
Creating a dropdownlist with a ListItem like this:<br><br>
<asp:ListItem Value="3"
Text="">&nbsp;</asp:ListItem><br><br>
Mono 2.0 renders:<br>
<option selected="selected"
value="3">&#160;</option><br>
Mono 3.0.7 renders:<br>
<option selected="selected"
value="3">&amp;nbsp;</option><br>
MS ASP.NET 4.0 renders:<br>
<option selected="selected"
value="3"></option><br><br>
The Mono 3.0.7 version is the worst because it displays
"&nbsp;" to the end user. According to documentation
<a href="http://msdn.microsoft.com/it-it/library/system.web.ui.webcontrols.listitem.aspx" eudora="autourl">
http://msdn.microsoft.com/it-it/library/system.web.ui.webcontrols.listitem.aspx</a>
 the correct result should be:<br>
<option selected="selected"
value="3">&nbsp;</option><br><br>
It can be a bug of Mono or I'm missing something?<br><br>
<br><br>
<br>
-- <br>
Il messaggio e' stato analizzato alla ricerca di virus o <br>
contenuti pericolosi da
<a href="http://www.mailscanner.info/"><b>MailScanner</a></b>, ed e'
<br>
risultato non infetto. <br>
_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
Mono-devel-list@lists.ximian.com<br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" eudora="autourl">
http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a></blockquote>
</body>
</html>