<div dir="ltr">LLVM was never tests on FreeBSD, you'll have to debug it.</div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Jan 21, 2014 at 8:35 AM, Bruno LauzÚ <span dir="ltr"><<a href="mailto:brunolauze@msn.com" target="_blank">brunolauze@msn.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">


<div><div dir="ltr"><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">When I try to compile mono from git with llvm ; llvm installed from <a href="http://github.com/mono/llvm" target="_blank">github.com/mono/llvm</a></div>
<div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">I'm on FreeBSD HEAD.</div><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">
Everything compiles smoothly but ánow the mono-sgen process get stuck in "umtxn" state (kernel lock) on the first usage. (basic-profile-check.exe)</div><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">
Whenever i remove --enable-llvm everything is fine again. This was working before around october. Any ideas what could have change to cause this?</div><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">
Any suggestions where to look?</div><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px"><br></div><div style="line-height:21.30000114440918px;color:rgb(68,68,68);font-size:14.666666984558105px">
Thanks.</div>                                       </div></div>
<br>_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>