<div dir="ltr"><div>It seems like this bug <a href="https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=379602">https://bugzilla.novell.com/show_bug.cgi?id=379602</a> in mono 3.2.5.</div><div><br></div><div>I was fixed in mono 2.4 but it seems to have reappeared since then because my process is using CPU at doing nothing and I noticed it gets worse if I add threads (even if they do nothing). When I use strace on a process running with mono 3.2.5, I get a similar output :</div>

<div><br></div><div><div>futex(0x9ce6520, FUTEX_WAIT, 81061, {0, 999009600}) = -1 ETIMEDOUT (Connection timed out)</div><div>time(NULL)                              = 1391196463</div><div>futex(0x9ce6504, FUTEX_WAKE, 1)         = 0</div>

<div>gettimeofday({1391196463, 363628}, NULL) = 0</div><div>gettimeofday({1391196463, 363707}, NULL) = 0</div><div>time(NULL)                              = 1391196463</div><div>gettimeofday({1391196463, 363848}, NULL) = 0</div>

<div>time(NULL)                              = 1391196463</div><div>time(NULL)                              = 1391196463</div><div>clock_gettime(CLOCK_REALTIME, {1391196463, 364038031}) = 0</div><div>futex(0x9ce6520, FUTEX_WAIT, 81063, {0, 998961969}) = -1 ETIMEDOUT (Connection timed out)</div>

<div>time(NULL)                              = 1391196464</div><div>futex(0x9ce6504, FUTEX_WAKE, 1)         = 0</div><div>gettimeofday({1391196464, 363500}, NULL) = 0</div><div>gettimeofday({1391196464, 363597}, NULL) = 0</div>

<div>time(NULL)                              = 1391196464</div><div>gettimeofday({1391196464, 363713}, NULL) = 0</div><div>time(NULL)                              = 1391196464</div><div>time(NULL)                              = 1391196464</div>

<div>clock_gettime(CLOCK_REALTIME, {1391196464, 363903927}) = 0</div></div><div><br></div><div>The same process doesn't use any cpu time when running on .NET.</div><div><br></div><div>Any idea what could cause this problem.  Has anyone else noticed this problem?</div>

<div><br></div><div>Jonathan</div>
</div>