<div dir="ltr"><div><div><div><div><div><div>Hi Alex,<br><br></div>I've been giving your tutorial ago, and I have some things that may be good to add...<br><br></div>firstly,
 I'm building from git, and I checked it out using the visual studio 
clone.  I think this lead to a line endings error, so you need to run 
the script in a way that uses them properly.  I found that if you run it
 with "bash -x -o igncr autogen.sh --prefix="c:\monoinstall" 
--with-preview=yes" it seems to do the trick.<br><br></div><div>I've now come across another error that you may be able to help with:<br>=== configuring in eglib (/cygdrive/c/Users/Martin/Source/Repos/mono/eglib)<br>
configure: WARNING: no configuration information is in eglib<br>=== configuring in libgc (/cygdrive/c/Users/Martin/Source/Repos/mono/libgc)<br>configure:
 running /bin/sh ./configure --disable-option-checking 
'--prefix=/usr/local'  '--host=i686-pc-mingw32' 
'host_alias=i686-pc-mingw32' 'CPPFLAGS_FOR_EGLIB=' 'CFLAGS_FOR_EGLIB=' 
'--disable-embed-check' '--with-libgc-threads=win32' 
'--enable-win32-dllmain=yes' '--enable-parallel-mark' 
'CPPFLAGS_FOR_LIBGC=-DWINVER=0x0500 -D_WIN32_WINNT=0x0500 
-D_WIN32_IE=0x0501 -D_UNICODE -DUNICODE -DWIN32_THREADS 
-DFD_SETSIZE=1024' 'CFLAGS_FOR_LIBGC= -g -mno-tls-direct-seg-refs 
-DGC_BUILD -DGC_NOT_DLL' --cache-file=/dev/null --srcdir=.<br>/bin/sh: ./configure: No such file or directory<br>configure: error: ./configure failed for libgc<br><br></div>I'm now at a loss.<br><br></div>As I've stated before, what I'm looking to do is be able to develop mono (not develop with) in Visual Studio.  Maybe the stuff the Miguel is doing will help, but I just had a bit of time so thought I'd give your stuff ago.<br>
<br></div>Thanks,<br></div>Martin<br></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On 5 May 2014 03:52, Alex J Lennon <span dir="ltr"><<a href="mailto:ajlennon@dynamicdevices.co.uk" target="_blank">ajlennon@dynamicdevices.co.uk</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div class=""><br>
On 05/05/2014 03:44, Konaju Games (Dev) wrote:<br>
<br>
> With Cygwin, there is one change to make to etc/fstab before starting<br>
> a build.  You need to add noacl to the cygdrive mount.  Without this<br>
> change, any files created by a Win32 process outside of Cygwin will<br>
> result in Cygwin having no permissions to do anything with the files.<br>
> <a href="http://georgik.sinusgear.com/2012/07/14/how-to-fix-incorrect-cygwin-permission-inwindows-7/" target="_blank">http://georgik.sinusgear.com/2012/07/14/how-to-fix-incorrect-cygwin-permission-inwindows-7/</a><br>

><br>
<br>
</div>Thanks, I'll have a look and see if that addresses the issue I was<br>
seeing with having /usr/local mounting during the build.<br>
<br>
Regards, Alex<br>
<div class="HOEnZb"><div class="h5"><br>
_______________________________________________<br>
Mono-devel-list mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a><br>
</div></div></blockquote></div><br></div>