<div dir="ltr">No i didn't build in parallel. just a simple make command with no parameter.<div><br></div><div>when i ran the Make command for the first time i got an error said Perl XML:Parser wasn't installed.</div>
<div>so i installed XML::Parser by apt-get <span style="background-color:rgb(238,238,238);color:rgb(0,0,0);font-family:Consolas,Menlo,Monaco,'Lucida Console','Liberation Mono','DejaVu Sans Mono','Bitstream Vera Sans Mono','Courier New',monospace,serif;font-size:14px;line-height:17.804800033569336px;white-space:pre-wrap">libexpat1-dev</span></div>
<div><br></div><div>then  i ran into this error.</div><div><br></div><div>the same code successfully gets build and install in my virtual machine (ubuntu 12.04)</div><div><br></div><div>codes are from mono master github repository with no change at all! </div>
<div><br></div><div>here is my parser code <a href="https://github.com/mono/mono/blob/master/mcs/class/System.XML/System.Xml.XPath/Parser.jay">https://github.com/mono/mono/blob/master/mcs/class/System.XML/System.Xml.XPath/Parser.jay</a></div>
<div><br></div><div>i really new in mono and c/c++ and i don't know what to do :( </div></div><div class="gmail_extra"><br><br><div class="gmail_quote">On Wed, Jul 16, 2014 at 8:26 PM, Marek Safar <span dir="ltr"><<a href="mailto:marek.safar@gmail.com" target="_blank">marek.safar@gmail.com</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div dir="ltr">Hello,<br><div class="gmail_extra"><div class="gmail_quote"><div class=""><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">

<div dir="ltr"><div><div><div><b><br></b></div><b>I successfully make & install the mono code in ubuntu 12.04<br></b></div><b>when i do the same steps in ubuntu 14.04 i get this error</b><br><br>Bootstrap compiler: Mono C# compiler version 3.2.8.0<br>


MCS     [build] System.Xml.dll<br>System.Xml.XPath/Parser.jay(12,0): error CS1525: Unexpected symbol `using'<br></div></div></blockquote><div><br></div></div><div>This is weird error. Did you try to build in parallel ? Also showing what is actually in file System.Xml.XPath/Parser.jay around reports lines would help too.</div>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888">
<div><br></div><div>Marek</div></font></span></div></div></div>
</blockquote></div><br></div>