<div dir="ltr">I have a service application that calls a web service which stores information in Application state variables.  If the service application calls the web service to set and retrieve data, it works fine, but if I use a browser to pull up the test form page and try to retrieve the same data, it's not returning anything.  Does application state work differently in mono?  Shouldn't it be global.  Under Windows/IIS, both the service application and the test form see the same data.  I'm using mono version 4.0.1 on Ubuntu Linux 14.04.2 LTS with Nginx version 1.4.6 and fastcgi-mono-server4</div>

<br>
<div style="font-size:1.3em"><br></div><div style="font-size:1.3em"><hr><img src="http://nebula.wsimg.com/c6e6daf0eb2ecdd612ee7a8a3b249a71?AccessKeyId=6F3DD58DA8C48D7176A9&alloworigin=1"></div><div><p style="margin:0px;color:rgb(34,34,34);font-family:arial,sans-serif;background-color:rgb(255,255,255)"><font size="2">This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your system. E-mail transmission cannot be guaranteed to be secure or error-free as information could be intercepted, corrupted, lost, destroyed, arrive late or incomplete, or contain viruses. The sender therefore does not accept liability for any errors or omissions in the contents of this message, which arise as a result of e-mail transmission. If verification is required please request a hard-copy version. Atlium Global Services, 3438 East Lake Rd, Ste 14, PMB #664, Palm Harbor, FL  34685<u></u><u></u></font></p><p style="margin:0px;color:rgb(34,34,34);font-family:arial,sans-serif;background-color:rgb(255,255,255)"><font size="2"><u></u> </font></p></div>