<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=windows-1252"
      http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    Hi<br>
    <br>
    maybe <br>
        sudo make install<br>
    ??<br>
    <br>
    cheers<br>
    <br>
    mel<br>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">On 20150531 16:29 , Cyd Haselton wrote:<br>
    </div>
    <blockquote
      cite="mid:8CB0B40C-306C-4666-975F-5440FC36FD02@gmail.com"
      type="cite">I've finally managed to get mono to build from
      sources, but make install invoked from the top build directory
      fails at the following point:<br>
      <br>
      make[6]: Entering directory
      `/bld/mono/mono-4.0.0/mcs/class/System'<br>
      make install-local<br>
      WARNING: generic atexit() called from legacy shared library<br>
      make[7]: Entering directory
      `/bld/mono/mono-4.0.0/mcs/class/System'<br>
      MONO_PATH="./../../class/lib/build:$MONO_PATH"
      /bld/mono/mono-4.0.0/runtime/mono-wrapper
      ./../../class/lib/build/gacutil.exe /i
      ./../../class/lib/net_4_5/System.dll /f /root /usr/mono/lib
      /package 4.5<br>
      make[7]: *** [install-local] Error 1<br>
      make[7]: Leaving directory `/bld/mono/mono-4.0.0/mcs/class/System'<br>
      make[6]: *** [do-install] Error 2<br>
      <br>
      Error 1 is the only error thrown.<br>
      <br>
      I can run this command without errors<br>
      <br>
      MONO_PATH="./../../class/lib/build:$MONO_PATH"
      /bld/mono/mono-4.0.0/runtime/mono-wrapper
      ./../../class/lib/build/gacutil.exe /i
      ./../../class/lib/net_4_5/System.dll /f /root /usr/mono/lib
      /package 4.5<br>
      <br>
      And I can run the final command in mono-wrapper without errors<br>
      <br>
      /bld/mono/mono-4.0.0 $ /bld/mono/mono-4.0.0/libtool --verbose
      --mode=execute "mono/mini/mono" --config
      "/bld/mono/mono-4.0.0/runtime/etc/mono/config"
      "mcs/class/lib/build/gacutil.exe" /i
      mcs/class/lib/net_4_5/System.dll /f /root /usr/mono/lib /package
      4.5<br>
      <br>
      But running 'make install' fails. Any ideas?
      <br>
      <fieldset class="mimeAttachmentHeader"></fieldset>
      <br>
      <pre wrap="">_______________________________________________
Mono-devel-list mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:Mono-devel-list@lists.ximian.com">Mono-devel-list@lists.ximian.com</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-devel-list</a>
</pre>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>