<div dir="ltr">I built the mono libraries from source on OSX (El-Capitan)<div>Following are the details</div><div><br></div><div><div>$ ./mono --version</div><div>Mono JIT compiler version 4.3.2 (master/88dbb86 Fri Jan 29 13:48:53 PST 2016)</div><div>Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. <a href="http://www.mono-project.com">www.mono-project.com</a></div><div><span class="" style="white-space:pre">    </span>TLS:           normal</div><div><span class="" style="white-space:pre"> </span>SIGSEGV:       altstack</div><div><span class="" style="white-space:pre"> </span>Notification:  kqueue</div><div><span class="" style="white-space:pre">     </span>Architecture:  amd64</div><div><span class="" style="white-space:pre">      </span>Disabled:      none</div><div><span class="" style="white-space:pre">     </span>Misc:          softdebug </div><div><span class="" style="white-space:pre">    </span>LLVM:          supported, not enabled.</div><div><span class="" style="white-space:pre">        </span>GC:            sgen</div></div><div><br></div><div><br></div><div>Now when attempting to run another project in XCODE that was generated through cmake . Mono crashes and points to the file mono-config.c</div><div>The following statement</div><div><br></div><div>







<p class=""><span class="">char</span><span class=""> *p = strstr (attribute_values [i], </span><span class="">"$mono_libdir"</span><span class="">);</span></p>
<p class=""><span class=""><span class="">      </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span></span><span class="">if</span><span class=""> (p != </span><span class="">NULL</span><span class="">){</span></p>
<p class=""><span class=""><span class="">      </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span></span><span class="">const</span><span class=""> </span><span class="">char</span><span class=""> *libdir = mono_assembly_getrootdir ();</span></p>
<p class=""><span class=""><span class="">      </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span>size_t libdir_len = strlen (libdir);  //Crashes as libdir is null</span></p>
<p class=""><span class=""><span class="">      </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span><span class="">    </span></span><span class="">char</span><span class=""> *result;</span></p></div><div>...</div><div>...</div><div>}</div><div><br></div><div>any suggestions why it is crashing and how I can fix it ?</div><div><br></div></div>