<div dir="ltr">It's not fixed in master yet, I sent a tentative fix with <a href="https://github.com/mono/mono/pull/2986">https://github.com/mono/mono/pull/2986</a>, if you could try that one it'd be awesome.<div><br></div><div>- Alex</div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">2016-05-11 16:15 GMT+02:00 Neale Ferguson <span dir="ltr"><<a href="mailto:neale@sinenomine.net" target="_blank">neale@sinenomine.net</a>></span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">



<div style="word-wrap:break-word;color:rgb(0,0,0);font-size:14px;font-family:Calibri,sans-serif">
<div>Ah, great. Thanks!</div>
<div><br>
</div>
<div>Does that mean you’re getting through to both jenkins servers now without error?</div>
<div><br>
</div>
<div>Neale</div>
<div><br>
</div>
<span>
<div style="font-family:Calibri;font-size:11pt;text-align:left;color:black;BORDER-BOTTOM:medium none;BORDER-LEFT:medium none;PADDING-BOTTOM:0in;PADDING-LEFT:0in;PADDING-RIGHT:0in;BORDER-TOP:#b5c4df 1pt solid;BORDER-RIGHT:medium none;PADDING-TOP:3pt">
<span style="font-weight:bold">From: </span>Alexander Köplinger <<a href="mailto:alexander.koeplinger@xamarin.com" target="_blank">alexander.koeplinger@xamarin.com</a>><br>
<span style="font-weight:bold">Date: </span>Wednesday, May 11, 2016 at 8:23 AM<br>
<span style="font-weight:bold">To: </span>Neale Ferguson <<a href="mailto:neale@sinenomine.net" target="_blank">neale@sinenomine.net</a>><br>
<span style="font-weight:bold">Cc: </span>Mono-Devel <<a href="mailto:mono-devel-list@lists.ximian.com" target="_blank">mono-devel-list@lists.ximian.com</a>><br>
<span style="font-weight:bold">Subject: </span>Re: [Mono-dev] Build error<br>
</div>
<div><br>
</div>
<div>
<div><span class="">
<div dir="ltr">Btw. we're seeing the same issue on the s390x builders on jenkins. We're bootstrapping with Mono 3.10 there so maybe it's an issue with mcs in that version. I'll talk to Marek.
<div><br>
</div>
<div>- Alex</div>
</div>
</span><div class="gmail_extra"><br>
<div class="gmail_quote">2016-05-11 3:34 GMTכֿ:00 Neale Ferguson <span dir="ltr"><<a href="mailto:neale@sinenomine.net" target="_blank">neale@sinenomine.net</a>></span>:<span class=""><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<div style="word-wrap:break-word;color:rgb(0,0,0);font-size:14px;font-family:Calibri,sans-serif">
<div>Did the git clean –xdf and rebuilt. Same error. I’ll see if I can clone a copy and try again.</div>
<span>
<div><br>
</div>
<span>
<div style="font-family:Calibri;font-size:11pt;text-align:left;color:black;BORDER-BOTTOM:medium none;BORDER-LEFT:medium none;PADDING-BOTTOM:0in;PADDING-LEFT:0in;PADDING-RIGHT:0in;BORDER-TOP:#b5c4df 1pt solid;BORDER-RIGHT:medium none;PADDING-TOP:3pt">
<br>
</div>
<div>
<div>
<div dir="ltr">Oid was recently imported from the MS referencesources: <a href="https://github.com/mono/mono/commit/4a6e5d24e174b9d2860300503b4a79396d7ae96d" target="_blank">
https://github.com/mono/mono/commit/4a6e5d24e174b9d2860300503b4a79396d7ae96d</a>
<div><br>
</div>
<div>I don't see why that would happen for you, it is building fine on our bots. Maybe try a "git clean -xdf" to ensure a clean repo?</div>
<div><br>
</div>
</div>
</div>
</div>
</span></span></div>
</blockquote>
</span></div>
<br>
</div>
</div>
</div>
</span>
</div>

</blockquote></div><br></div>