<div dir="ltr"><div>>¬†<span style="font-size:12.8px">I don't get a viable stack trace out [filenames and line numbers are</span></div><span style="font-size:12.8px">missing]. It's making it pretty hard to debug some issues; is there a</span><br style="font-size:12.8px"><span style="font-size:12.8px">simple fix for that?</span><div><br></div><div>Yes, you can use the pdb2mdb tool to convert Windows debug symbols to the mdb symbols Mono can read.</div><div><br></div><div>- Alex</div></div><div class="gmail_extra"><br><div class="gmail_quote">2016-05-13 19:46 GMT+02:00 Gary Briggs <span dir="ltr"><<a href="mailto:chunky@icculus.org" target="_blank">chunky@icculus.org</a>></span>:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><span class="">On Thu, May 12, 2016 at 09:06:18PM +0200, Alexander K√∂plinger wrote:<br>
> As far as I know there isn't a fully integrated way to use this from<br>
> monodevelop yet even though the upcoming 6.0 release uses roslyn internally<br>
> for intellisense etc though, but at build time it just calls xbuild which<br>
> uses the Mono compilers.<br>
<br>
</span>I'm not actually wedded to monodevelop at all. Mostly I just want to<br>
be able to build from a .vbproj<br>
<span class=""><br>
> We do have a preview release on OSX that includes the open sourced msbuild<br>
> with roslyn included, I'm not sure what the Linux plans for that are right<br>
> now (<br>
> <a href="https://github.com/Microsoft/msbuild/releases/tag/mono-hosted-msbuild-v0.2" rel="noreferrer" target="_blank">https://github.com/Microsoft/msbuild/releases/tag/mono-hosted-msbuild-v0.2</a><br>
> should work with current Mono but I know it breaks with the upcoming<br>
> release).<br>
><br>
> So lots of stuff in the making, but not an easy to use solution right now :)<br>
<br>
</span>Fair enough. I do have a working toolchain for now [going via a Windows<br>
system], but my problem is that when binaries from there crashe in mono,<br>
I don't get a viable stack trace out [filenames and line numbers are<br>
missing]. It's making it pretty hard to debug some issues; is there a<br>
simple fix for that?<br>
<span class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
Gary<br>
</font></span></blockquote></div><br></div>