Hi,<div><br></div><div>Mono requires a bunch of unix signals to be available to it in order to function correctly, check if your C host app isn&#39;t trapping them incorrectly.<br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Jul 19, 2011 at 2:19 AM, Muthukumar S <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:muthu.smk@gmail.com">muthu.smk@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;">Hi Kumpera,<div>                Sorry, iam not clear about the signals what you have replied me. I have few more queries regarding the same , </div>
<div><br></div><div><b>1. Did u mean to say i need to handle all these exceptions in my application (c# hello world application) or it will get handled by mono frame work itself.</b></div>
<div><b><br></b></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>2. Iam not sure why my &quot;C# hello world application&quot; is getting crashed by throwing the exception (</b></span></font><span style="border-collapse:collapse;font-family:arial, sans-serif;font-size:13px"><b>USER, SIG : 30, and </b></span><span style="border-collapse:collapse;font-family:arial, sans-serif;font-size:13px"><b>USER, SIG : 24) ?</b></span></div>

<div><span style="border-collapse:collapse;font-family:arial, sans-serif;font-size:13px"><b><br></b></span></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>3. According to my platform (arm) i have just cross compiled mono and made it to shared object (.so) and i made &quot;C# hello world&quot; application as DLL and i launched this application though a launcher (since my launcher is written in &#39;C&#39;).<br>

</b></span></font></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b><br></b></span></font></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b><br>
</b></span></font></div><div><span style="border-collapse:collapse;font-family:arial, sans-serif;font-size:13px"><b>Please help me some solution to  fix this issue . If i need to change or add some thing in the mono framework please</b></span></div>

<div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>let me know.</b></span></font></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b><br>
</b></span></font></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>Once again thank you very much for your valuable input.</b></span></font></div>
<div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b><br></b></span></font></div><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>Thanks</b></span></font></div>
<div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b>-Muthukumar</b></span></font></div><div><div></div><div class="h5"><div><font face="arial, sans-serif"><span style="border-collapse:collapse"><b><br>

</b></span></font><div class="gmail_quote">On Mon, Jul 18, 2011 at 8:11 PM, Rodrigo Kumpera <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:kumpera@gmail.com" target="_blank">kumpera@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

<div><div></div><div><br><br><div class="gmail_quote">On Mon, Jul 18, 2011 at 8:56 AM, Muthukumar S <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:muthu.smk@gmail.com" target="_blank">muthu.smk@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
<span style="border-collapse:collapse;font-family:arial, sans-serif;font-size:13px">Hi All,<div>            We have created a &quot;hello world c# application&quot; through mono and we try to launch it in</div>
<div>arm (embedded ) environment using launcher application(which is written in c).</div><div>When we launch the application through launcher at first time,we are getting the following output.</div><div><br></div><div><div>



<b> Hello Mono World</b></div><div><b>send signal from USER, SIG : 30, Launcher(1224)-&gt;Launcher(1225) sys_tgkill</b></div><div><b><br></b></div><div><b>send signal from USER, SIG : 24, Launcher(1224)-&gt;Launcher(1225) sys_tgkill</b></div>



</div><div><b><br></b></div><div>Here launcher is running in one thread ,and the output is generated as above.<br>when we try to launch it at second time my system get crashed by showing the above output.</div><div><br></div>



<div>My launcher is working fine in launching native application. I believe there is some issue in</div><div>mono signal handing mechanism.</div><div><br></div><div></div></span></blockquote></div><br></div></div><div>Mono needs a bunch of signals to function properly. This includes trap signals (BUS, SEGV, FPE, etc) and</div>


<div>for internal workings (USR1, XCPU, PWR, 33 and 35).</div><div><br></div>
</blockquote></div><br></div>
</div></div></blockquote></div><br></div>