<div><span class="Apple-style-span" style="color: rgb(106, 106, 106); font-family: &#39;Bitstream Vera Sans&#39;, Verdana, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 21px; ">Patrick McEvoy (firegrass) <a href="mailto:patrick@qmtech.net" style="color: rgb(0, 0, 0); ">patrick@qmtech.net</a></span> has a nice tool here:</div>
<a href="https://github.com/firegrass/mono-installer-script">https://github.com/firegrass/mono-installer-script</a><div><br><br><div class="gmail_quote">On Sun, Jul 31, 2011 at 5:55 PM, Ben <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:funnelweb007@gmail.com">funnelweb007@gmail.com</a>&gt;</span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;"><br>I&#39;m trying to set up a --prefix=/opt/mono-2.10 build of mono/mono and mono/debugger (also mono/monodevelop and its dependencies, but I&#39;m trying mdb first)<br>
<br>When I run the mdb I&#39;ve built (/opt/mono-2.10/bin/mdb), it seems to be running the out-of-date /usr/bin/mono (for either the mdb process of the process being debugged), e.g. when I run this:<br>
<br>    /opt/mono-2.10/bin/mdb -run  test.exe<br><br>I&#39;ve tried variations on the flags -mono-prefix and -mono, which seem to help, but then I get an error &quot;The Mono Debugger is not supported on this platform&quot;<br>

<br>    /opt/mono-2.10/bin/mdb -run -mono-prefix:/opt/mono-2.10 -mono:/opt/mono-2.10/bin/mono  test.exe<br>
<br>Anyone got any notes on building and using a parallel build of the debugger? <br><br><br>
<br>_______________________________________________<br>
Mono-list maillist  -  <a href="mailto:Mono-list@lists.ximian.com">Mono-list@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-list" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-list</a><br>
<br></blockquote></div><br></div>