<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 3.2//EN">
<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-1">
<META NAME="Generator" CONTENT="MS Exchange Server version 6.5.7650.28">
<TITLE>P/Invoke and using C libraries with mono weridness on Intel Mac</TITLE>
</HEAD>
<BODY>
<!-- Converted from text/plain format -->

<P><FONT SIZE=2>Does P/Invoking only work under X11 on the intel mac?<BR>
I have no issues when using my old ppc machine but on<BR>
my intel mac it refuses to find the system dll unless<BR>
you try to run it via X11.<BR>
<BR>
Specificaly I'm trying to get various things in Tao<BR>
working but I believe this isn't an issue with Tao<BR>
itself.<BR>
<BR>
Here is some example output when I try to run it via<BR>
the normal console:<BR>
<BR>
<BR>
~/Desktop/Tao-1.3.0-1/examples seoushi$ mono Redbook.Anti.exe<BR>
<BR>
Unhandled Exception: System.DllNotFoundException: /System/Library/Frameworks/GLUT.framework/GLUT<BR>
&nbsp; at (wrapper managed-to-native) Tao.FreeGlut.Glut:glutInit (int&amp;,System.Text.StringBuilder[])<BR>
&nbsp; at Tao.FreeGlut.Glut.glutInit () [0x00000]<BR>
&nbsp; at Redbook.Anti.Main (System.String[] args) [0x00000]<BR>
<BR>
<BR>
<BR>
However when run under an xterm it does what it is<BR>
suppose to. I have no changes to anything inbetween<BR>
running from the console and the xterm. My dll Map<BR>
looks like this:<BR>
<BR>
&lt;configuration&gt;<BR>
&nbsp;&nbsp;&nbsp; &lt;dllmap dll=&quot;freeglut.dll&quot; target=&quot;/System/Library/Frameworks/GLUT.framework/GLUT&quot; /&gt;<BR>
&lt;/configuration&gt;<BR>
<BR>
<BR>
Does X11 do something special when for loading<BR>
libraries?<BR>
<BR>
Thanks, Sean</FONT>
</P>

</BODY>
</HTML>