<HTML><HEAD><STYLE media="all" type="text/css">         #sig {                 /* Typography */                 color: black;                 font-size: 9pt;                 font-family: Arial, Verdana, sans-serif;                 background-color: #FFFCF6;                 line-height: 15px;                 margin: 6px 0;                 padding: 6px;                 border-top: 1px #999999 dotted;                 border-bottom: 1px #999999 dotted;         }         #sig .row2 {                                 margin-top: 0px;                 margin-bottom: -8px;         }         #sig .row a:link, #sig .row a:visited {                 color: #511a06;                 text-decoration: underline;                 border-bottom: none;         }         #sig .row a:hover {                 color: #c20e0a;                 text-decoration: none;         } </STYLE></HEAD><BODY style="word-wrap: break-word; -khtml-nbsp-mode: space; -khtml-line-break: after-white-space; ">Any of you that have used Xcode for more than 27 minutes know that it has the tendency on occasion to go completely bonkers with its build settings every now and again.<DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>I've a fairly complex Xcode project already, ~10 targets (mostly NAnt targets) and a few different configurations. I've recently added Mono.framework and Dumbarton.framework to the project, and linked them with the NSApplication target (default target) and i'm trying to start bringing some of my Cocoa and Dumbarton code together, but the god forsaken Xcode project absolutely refuses to find the appropriate headers.</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>"Normally" i.e. with just the frameworks added to the project I get errors like:</DIV><DIV>--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</DIV><DIV>In file included from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/Dumbarton.h:24,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.h:10,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.m:9:</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:22:25: error: mono/jit/jit.h: No such file or directory</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:23:35: error: mono/metadata/metadata.h: No such file or directory</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:24:40: error: mono/metadata/debug-helpers.h: No such file or directory</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:25:33: error: mono/metadata/object.h: No such file or directory</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:26:34: error: mono/metadata/threads.h: No such file or directory</DIV><DIV>/Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:27:36: error: mono/metadata/appdomain.h: No such file or directory</DIV><DIV>--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>If I "force" the Xcode project to see the Mono.framework Headers/ directory (i.e. add /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers to the Header Search Path) I get an obscenely larger amount of errors:</DIV><DIV>--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</DIV><DIV>In file included from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/jit/jit.h:11,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:22,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/Dumbarton.h:24,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.h:10,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.m:9:</DIV><DIV>/Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/appdomain.h:13:18: error: glib.h: No such file or directory</DIV><DIV>In file included from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/metadata.h:9,</DIV><DIV>                 from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/class.h:4,</DIV><DIV>                 from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/object.h:4,</DIV><DIV>                 from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/appdomain.h:15,</DIV><DIV>                 from /Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/jit/jit.h:11,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/DBMonoIncludes.h:22,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/contrib/Dumbarton.framework/Headers/Dumbarton.h:24,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.h:10,</DIV><DIV>                 from /Software/Perforce/user/tyler/Emission_(Network)/source/dumbarton/MonoController.m:9:</DIV><DIV>/Library/Frameworks/Mono.framework/Headers/mono/metadata/image.h:6:21: error: gmodule.h: No such file or directory</DIV><DIV>--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>(about 400 of these errors)</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>Before I thrash this Xcode project and start anew, is there some sort of magic I'm missing? My project settings are really no different than the Dumbarton examples', but for some damned reason this doesn't work &gt;_&lt;</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>Ideas?</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>Cheers</DIV><DIV><DIV> <DIV id="sig">         <DIV class="row">                 <STRONG>R. Tyler Ballance</STRONG>: Custom Mac and Linux Development at <A href="http://www.bleepconsulting.com">bleep. consulting</A>                 <BR>                 contact: <A href="mailto:tyler@bleepconsulting.com">tyler@bleepconsulting.com</A> | jabber: <A href="jabber:tyler@jabber.geekisp.com">tyler@jabber.geekisp.com</A>         </DIV>         <DIV class="row2">                 <A href="http://www.bleepconsulting.com" title="visit bleepconsulting.com"><IMG src="http://bleepconsulting.com/images/bleep_consulting_small.png" border="0"></A>         </DIV> </DIV> </DIV><BR></DIV></BODY></HTML>