<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<style>
<!--
#sig .row a:hover {                 color: #c20e0a;                 text-decoration: none;         }

 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
p.row2, li.row2, div.row2
        {mso-margin-top-alt:auto;
        margin-right:0in;
        mso-margin-bottom-alt:auto;
        margin-left:0in;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
p.row21, li.row21, div.row21
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
span.EmailStyle20
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:Arial;
        color:navy;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=blue style='word-wrap: break-word;-khtml-nbsp-mode: space;
-khtml-line-break: after-white-space'>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>This isn&#8217;t necessarily a question
about Mono on OS X, per se, but it does affect my use of Mono on OS X.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Around the middle of last month, I created
a bug in Ximian&#8217;s Bugzilla database, and subsequently attached a patch
that would fix the bug (you can see it at <a
href="http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=80263">http://bugzilla.ximian.com/show_bug.cgi?id=80263</a>).
Aside from someone coming in a few days later and reassigning the bug to a
specific person, there&#8217;s been no further activity on this since then.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>Is it common for bugs with submitted fixes
to be ignored for multiple weeks, or is this out of the ordinary? I am
attempting to get my company&#8217;s code to compile and run under Mono as an
experiment to see if it&#8217;s viable for us to run on OS X without having to
rewrite everything for that platform, and having this bug fix in is critical to
those efforts.<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=2 color=navy face=Arial><span style='font-size:
10.0pt;font-family:Arial;color:navy'>--Dave<o:p></o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>