<HTML><HEAD><STYLE media="all" type="text/css">         #sig {                 /* Typography */                 color: black;                 font-size: 9pt;                 font-family: Arial, Verdana, sans-serif;                 background-color: #FFFCF6;                 line-height: 15px;                 margin: 6px 0;                 padding: 6px;                 border-top: 1px #999999 dotted;                 border-bottom: 1px #999999 dotted;         }         #sig .row2 {                                 margin-top: 0px;                 margin-bottom: -8px;         }         #sig .row a:link, #sig .row a:visited {                 color: #511a06;                 text-decoration: underline;                 border-bottom: none;         }         #sig .row a:hover {                 color: #c20e0a;                 text-decoration: none;         } </STYLE></HEAD><BODY style="word-wrap: break-word; -khtml-nbsp-mode: space; -khtml-line-break: after-white-space; "><BR><DIV><DIV>On Jan 26, 2007, at 4:02 PM, R. Tyler Ballance wrote:</DIV><BR class="Apple-interchange-newline"><BLOCKQUOTE type="cite"><BR><DIV><DIV>On Jan 26, 2007, at 3:33 PM, R. Tyler Ballance wrote:</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><BLOCKQUOTE type="cite"><DIV>But that gets me building. I'm working through why my Dumbarton-based $PROJECT[ no longer...runs on 1.2.3, but here's the error:</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>2007-01-26 15:29:56.811 $PROJECT[14970] Compress Assembly Path: /Software/Perforce/user/tyler/$PROJECT[_(Network)/build/Debug/$PROJECT[.app/Contents/Libraries/Compress.dll</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>** ERROR **: runtime invoke called on uninitialized runtime</DIV><DIV>aborting...</DIV><DIV>Stacktrace:</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>$PROJECT[ has exited due to signal 6 (SIGABRT).</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>While I know what this means, I'm not exactly sure why it's cropping up as this code worked....this morning on 1.2.2, More details to follow :)</DIV></BLOCKQUOTE></DIV> </BLOCKQUOTE><BR></DIV><DIV>After rebuilding my Dumbarton.framework against the 1.2.3 preview I had installed, the SIGABRT went away. I'm somewhat curious as to if there is an issue with the embedded API in 1.2.2 being incompatible with 1.2.3, and if that was causing the issue. </DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV>It is certainly not an issue to switch development to using 1.2.3 instead of the 1.2.2 release, but something seems awry in the Dumbarton linked against 1.2.2 would break completely for 1.2.3; did some API change deep in the runtime, or are all embedded projects subject to breakage on point releases? Just curious so I don't hit this issue again.</DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV><DIV><BR class="khtml-block-placeholder"></DIV>Cheers<BR><DIV> <DIV id="sig">         <DIV class="row">                 <STRONG>R. Tyler Ballance</STRONG>: Custom Mac and Linux Development at <A href="http://www.bleepconsulting.com">bleep. consulting</A>                 <BR>                 contact: <A href="mailto:tyler@bleepconsulting.com">tyler@bleepconsulting.com</A> | jabber: <A href="jabber:tyler@jabber.geekisp.com">tyler@jabber.geekisp.com</A>         </DIV>         <DIV class="row2">                 <A href="http://www.bleepconsulting.com" title="visit bleepconsulting.com"><IMG src="http://bleepconsulting.com/images/bleep_consulting_small.png" border="0"></A>         </DIV> </DIV> </DIV><BR></BODY></HTML>