I'm not sure it is as rare as you think.  While I would agree that it
would be very rare for a home user to use active directory (though I
know a couple who do), among institutional users (schools, colleges,
companies,
government, etc), it would be unusual not to use active directory, and
I would be surprised if these users didn't constitute at least 15% of
the install base, and probably more than that.&nbsp; <br><br>Do
you know if this is only an issue for development or would it be an
issue for deploying Mono applications to machines with AD accounts?&nbsp; Do
you know where in the Mono runtime this failure is occuring, I wouldn&#39;t
mind having one of our engineers poke around if you might have some
idea where to start looking.<br><br><div><span class="gmail_quote">On 4/4/07, <b class="gmail_sendername">Eoin Norris</b> &lt;<a href="mailto:e.norris@mac.com">e.norris@mac.com</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div style=""><div>While it is true that you failed early, it is also true that your situation is relatively rare in the outside world. Macs are not used that often with Active Directory accounts ( I mean, as a percentage of the total installed base of Macs it must be far less than 1%). You would probably be excluding more people by not allowing 
10.3.x users, or even 10.2.x users to not use your application. Which is what I do for technical reasons.</div><div><br></div><div>I intend to look at this problem soon, but am not sure if there is an answer. At the lowest level it seems to be an Apple bug. My solution may be to catch that my application is running on Active Directory and warn the user that it is not supported.
</div><div><br></div><div>In the meantime, if possible, you should move development to a non-AD account.</div><span class="sg"><div><br></div><div>-- Eoin</div></span><span class="q"></span></div></blockquote></div><br>