<html><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; ">Please retry all this with our 1.9.1 release coming this week as most (if not all) of these issues should be fixed.<div><br></div><div>-g</div><div><br><div><html>On 15-Apr-08, at 6:09 PM, Bobby Powers wrote:</html><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite">hi Norbert,<div><br></div><div>as far as I know, the installation of the bundle isn't suppose to put an icon for monodevelop anywhere - that is why an application is included on the install DMG. &nbsp;After you install the bundle (I believe its a bundle, its been a week since I last installed...), you can drag that MonoDevelop icon to you application folder and run - its a simple shell script wrapped in an application bundle to easily launch monodevelop.</div> <div><br></div><div>I have not tried VB in monodevelop, but I have seen the problem with newlines, and it is quite distracting and annoying. I've been meaning to file a bug report (although I think that this is a mac gtk issue rather than a monodevelop specific issue), i suppose this is good motivation.</div> <div><br></div><div>OSX native GTK is still a work in progress, but 2 months ago it was almost impossible. &nbsp;Its come a long way in a really short time - don't give up on mono yet! :)</div><div><br></div><div>yours,</div> <div>Bobby Powers<br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Apr 15, 2008 at 10:35 PM, Norbert Pausch &lt;<a href="mailto:napau@t-online.de">napau@t-online.de</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;"> Hello,<br> <br> it is impossible for me to get Mono Develop running on my Mac Mini<br> (Leopard). I had several attempts now. At least I deleted all mono<br> files on my system and did a new download and installing procedure.<br> <br> But the system still does not work properly:<br> <br> -the installation does not put the icon for monodvelop in the Finder<br> so it has to be started via the command monodevelop in the bin<br> directory.<br> <br> -syntax highlighting ist not working with vb source files<br> <br> -syntax error indicating via underlining is not working in vb source<br> code<br> <br> -the system classes are not visible in the IDE<br> <br> -new lines in vb source code cannot be inserted by pressing enter,<br> only the line numbers are incremented, no lines are inserted<br> <br> -a warning for missing environment-variable Mozilla_Home is appearing<br> <br> Is this the way it should work? What am I doing wrong? What can I do<br> to get the system running? The compiler itself is working. A short<br> example application could be compiled and was running. So it should be<br> possible to manage the strange "behavoiur".<br> My system is new an there is no exotic Software besides the Standard<br> installed (NeoOffice, JEdit). Btw java applications install and behave<br> very well. Is Java the only remaining architecture for cross platform<br> computing?<br> <br> Kind regards<br> <br> Norbert<br> <br> _______________________________________________<br> Mono-osx mailing list<br> <a href="mailto:Mono-osx@lists.ximian.com">Mono-osx@lists.ximian.com</a><br> <a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx</a><br> </blockquote></div><br></div> _______________________________________________<br>Mono-osx mailing list<br><a href="mailto:Mono-osx@lists.ximian.com">Mono-osx@lists.ximian.com</a><br>http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx<br></blockquote></div><br></div></body></html>