<br>Now that I&#39;ve renamed it *seems* to be working fine for me, bit it was thoroughly broken before and I run OS X 10.5.5 on an Intel Mac.<br><br>Michael<br><br><div class="gmail_quote">2008/10/27 Marc Christensen <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:mchristensen@novell.com">mchristensen@novell.com</a>&gt;</span><br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">Kevin Heeney wrote:<br>
&gt; The new MonoDevelop does not work for me either.<br>
&gt;<br>
&gt; I have Mono 2.0.1 that was released the other day.<br>
&gt; Mac OS X Tiger 10.4.11 PPC<br>
&gt;<br>
&gt; On Mon, Oct 27, 2008 at 3:51 PM, Marc Christensen<br>
&gt; &lt;<a href="mailto:mchristensen@novell.com">mchristensen@novell.com</a> &lt;mailto:<a href="mailto:mchristensen@novell.com">mchristensen@novell.com</a>&gt;&gt; wrote:<br>
[snip]<br>
<div class="Ih2E3d">&gt;<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; Hey Norbert, can you open a shell and CD into<br>
&gt;<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; /Applications/Monodevelop.app/Contents/MacOS/lib/monodevelop/bin<br>
&gt;<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; and run &#39;mono MonoDevelop.exe&#39; for me? &nbsp;What version of macosx are you<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; running? &nbsp;What version of Mono do you have installed?<br>
&gt;<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; We tested on Macosx 10.5.4 with mono-2.0 and everything works fine.<br>
&gt;<br>
&gt; &nbsp; &nbsp; Thanks!<br>
<br>
<br>
</div>Hey Kevin, thanks for the report! &nbsp;What I&#39;m interested in knowing is if<br>
it&#39;s the actual binaries that are not working or if it&#39;s related to the<br>
monovevelop shell script that gets executed when you click on the icon<br>
that&#39;s broken.<br>
<br>
Also, I&#39;m interested in knowing if this problem only exists on macosx<br>
10.4.x.<br>
<br>
So, some questions:<br>
<br>
1) Is anyone seeing this on 10.5.x machines?<br>
<br>
2) Can people on 10.4.x/10.5.x run the binary directly using mono from<br>
the command line as outlined above?<br>
<br>
3) On what versions of macosx (version and arch) are we seeing the issue?<br>
<br>
4) On what version of mono are we seeing the issue?<br>
<br>
Thanks again to everyone for helping us track this down. &nbsp;You all are<br>
awesome!<br>
<div><div></div><div class="Wj3C7c"><br>
--<br>
Marc Christensen<br>
<a href="http://www.novell.com" target="_blank">http://www.novell.com</a><br>
_______________________________________________<br>
Mono-osx mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-osx@lists.ximian.com">Mono-osx@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br><a href="http://www.ironpythoninaction.com/">http://www.ironpythoninaction.com/</a><br><br><br>