I&#39;m not sure but maybe prepending DYLD_LIBRARY_PATH=/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/Current/lib/ <br>to the command line can work around the problem. Please notice, this can override some loading libraries from the system, but that&#39;s another problem.<br>
<br>Example<br><br>DYLD_LIBRARY_PATH=/Library/Frameworks/Mono.framework/Versions/Current/lib/ 
 mono args...<br><br>I don&#39;t have any real application to test it, <br><br>Saludos<br><br>On Thu, Apr 29, 2010 at 1:23 PM, Gregory Smith <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:wolfy@treellama.org">wolfy@treellama.org</a>&gt;</span> wrote:<br>
<div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); padding-left: 1ex;">Sadly, it appears this had not been fixed in 2.6.4_3. GTK#<br>
applications will not start :(<br>
<font color="#888888"><br>
Gregory<br>
</font><div class="im"><br>
On Wed, Mar 24, 2010 at 1:26 PM, Peter Gregory<br>
&lt;<a href="mailto:pgregory@landmarkdigital.com">pgregory@landmarkdigital.com</a>&gt; wrote:<br>
&gt;<br>
&gt; I&#39;ve installed the latest from the mono-develop web site for mono framework<br>
&gt; 2.6.3_4.<br>
&gt; It works fine from the IDE (MonoDevelop OSX), but not from the command line.<br>
&gt; Any ideas what&#39;s going on?<br>
&gt;<br>
&gt; Peter Greogry<br>
</div><div><div></div><div class="h5">_______________________________________________<br>
Mono-osx mailing list<br>
<a href="mailto:Mono-osx@lists.ximian.com">Mono-osx@lists.ximian.com</a><br>
<a href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx" target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx</a><br>
</div></div></blockquote></div><br>