<HTML><HEAD><META content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"></HEAD><BODY>You should find the packaged app in the bin/Debug or bin/Release folder. It is built automatically. <BR>
<BR>
Alfredo Machin wrote:<BR>
<blockquote type="cite"><BR>
Thanks. I see "Mac OS X Packaging" now in Project options, and I set the<BR>
values how I used to in MD 2.8 but now where do I go to actually create the<BR>
package? In MD 2.8 I would go to Create Mac Installer, fill out the settings<BR>
and hit the "Create Package" button. The closest thing I see now is<BR>
Project->Create Package, but then I get those 3 options:<BR>
<BR>
Archive of sources<BR>
Archive of binaries<BR>
Tarball<BR>
<BR>
Will one of these lead to a package that I can submit to Apple? If so, which<BR>
one? Thanks.<BR>
<BR>
-----Original Message-----<BR>
From: Martyn James [mailto:martyn.james2@verizon.net]<BR>
Sent: Friday, May 25, 2012 6:46 AM<BR>
To: Alfredo Machin<BR>
Cc: AndyW;<mono-osx@lists.ximian.com><BR>
Subject: Re: [Mono-osx] Create Mac Installer - missing menu item<BR>
<BR>
It's now part of the project options itself. You're lucky you went straight<BR>
to 3.02; it was broken in 3.01 so that you could not bundle mono assemblies<BR>
in the distribution.<BR>
<BR>
Right-click on your project and choose options; Mac packaging is a new<BR>
option.<BR>
<BR>
On May 25, 2012, at 6:35 AM, Alfredo Machin<alfredomachin@hotmail.com><BR>
wrote:<BR>
<BR>
<blockquote type="cite"><BR>
I just upgraded to MonoDevelop 3.0.2 and even though my project is<BR>
selected in Solution Explorer and is selected as start up project,<BR>
"Create Mac Installer" is missing from Project menu. Is anyone else having<BR>
</blockquote><BR>
this problem?<BR>
<blockquote type="cite"><BR>
-----Original Message-----<BR>
From: mono-osx-bounces@lists.ximian.com<BR>
[mailto:mono-osx-bounces@lists.ximian.com] On Behalf Of AndyW<BR>
Sent: Wednesday, May 16, 2012 9:19 AM<BR>
To: mono-osx@lists.ximian.com<BR>
Subject: Re: [Mono-osx] Create Mac Installer - missing menu item<BR>
<BR>
Make sure the MonoMac project is the startup project and its selected<BR>
in the Solution Explorer.<BR>
<BR>
--<BR>
View this message in context:<BR>
http://mono.1490590.n4.nabble.com/Create-Mac-Installer-missing-menu-it<BR>
em-tp4<BR>
634819p4641350.html<BR>
Sent from the Mono - OSX mailing list archive at Nabble.com.<BR>
_______________________________________________<BR>
Mono-osx mailing list<BR>
Mono-osx@lists.ximian.com<BR>
http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx<BR>
<BR>
_______________________________________________<BR>
Mono-osx mailing list<BR>
Mono-osx@lists.ximian.com<BR>
http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx<BR>
</blockquote><BR>
<BR>
_______________________________________________<BR>
Mono-osx mailing list<BR>
Mono-osx@lists.ximian.com<BR>
http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-osx</BODY></HTML>