<html>
<head>
<style><!--
.hmmessage P
{
margin:0px;
padding:0px
}
body.hmmessage
{
font-size: 12pt;
font-family:Calibri
}
--></style></head>
<body class='hmmessage'><div dir='ltr'>If you download most Git IDE like Sourcetree there is an option for Git Bash.  If you use that you can use the command as specified.<br><br><div>> From: m.j.hutchinson@gmail.com<br>> Date: Sat, 29 Nov 2014 15:11:44 -0500<br>> To: gorandomstudios@gmail.com<br>> CC: mono-ue@lists.ximian.com<br>> Subject: Re: [Mono-ue] Adding Mono for Unreal Engine does not work<br>> <br>> The shell commands are intended for bash - git expects the shell to<br>> expand wildcards, while cmd or powershell expect programs to expand<br>> wildcards.<br>> <br>> I'm not familiar with powershell so there's probably an easier way to<br>> do it but something like this should work:<br>> <br>> get-childitem .\Engine\Plugins\XamarinUE4\Patches\* | foreach-object<br>> {git am $_.FullName}<br>> <br>> <br>> - m<br>> <br>> On 29 November 2014 at 09:54, Gorandom Studios<br>> <gorandomstudios@gmail.com> wrote:<br>> > Hi,<br>> ><br>> > I am fairly new to Unreal Engine and programming in general, my friend asked<br>> > me to make a UE4 build in witch you can use C# instead of C++. So I found<br>> > your site and thought that I would give it a try, but now I  am at the third<br>> > stage of 'Adding Mono for Unreal Engine' of the installation and something<br>> > weird happens.<br>> ><br>> > I did everything excactly as was told on the installation tab of the site<br>> > and when I put in these commands in Git Shell in the right repository, I got<br>> > this error.<br>> ><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]> git am<br>> >>> Engine/Plugins/XamarinUE4/P<br>> >>><br>> >>> atches/*<br>> >>><br>> >>><br>> >>> C:\Users\mrTzorro_2\AppData\Local\GitHub\PortableGit_ed44d00daa128db527396557813<br>> >>><br>> >>> e7b68709ed0e2/libexec/git-core\git-am: line 194:<br>> >>> Engine/Plugins/XamarinUE4/Patch<br>> >>><br>> >>> es/*: No such file or directory<br>> >>><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]><br>> ><br>> ><br>> > Now I think that the problem is in there, but to be sure, I will put the<br>> > full log in as well.<br>> ><br>> >>> Windows PowerShell<br>> >>><br>> >>> Copyright (C) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.<br>> >>><br>> >>><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [master +6 ~2 -0 !]> git checkout 4.4<br>> >>><br>> >>> error: pathspec '4.4' did not match any file(s) known to git.<br>> >>><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [master +6 ~2 -0 !]> git checkout -b 4.4-xamarin<br>> >>><br>> >>> M       .gitattributes<br>> >>><br>> >>> M       .gitignore<br>> >>><br>> >>> Switched to a new branch '4.4-xamarin'<br>> >>><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]> git am<br>> >>> Engine/Plugins/XamarinUE4/P<br>> >>><br>> >>> atches/*<br>> >>><br>> >>><br>> >>> C:\Users\mrTzorro_2\AppData\Local\GitHub\PortableGit_ed44d00daa128db527396557813<br>> >>><br>> >>> e7b68709ed0e2/libexec/git-core\git-am: line 194:<br>> >>> Engine/Plugins/XamarinUE4/Patch<br>> >>><br>> >>> es/*: No such file or directory<br>> >>><br>> >>> I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]><br>> ><br>> ><br>> > I really haven't  got any idea what the problem could be, so if someone<br>> > could help me fix this that would be great! Thanks in advance.<br>> ><br>> > GorandomStudios<br>> ><br>> > _______________________________________________<br>> > Mono-ue mailing list<br>> > Mono-ue@lists.ximian.com<br>> > http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-ue<br>> ><br>> <br>> <br>> <br>> -- <br>> Michael Hutchinson ~ https://mhut.ch<br>> _______________________________________________<br>> Mono-ue mailing list<br>> Mono-ue@lists.ximian.com<br>> http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-ue<br></div>                                    </div></body>
</html>