<div dir="ltr">Hi,<div><br></div><div>I am fairly new to Unreal Engine and programming in general, my friend asked me to make a UE4 build in witch you can use C# instead of C++. So I found your site and thought that I would give it a try, but now I  am at the third stage of 'Adding Mono for Unreal Engine' of the installation and something weird happens.</div><div><br></div><div>I did everything excactly as was told on the installation tab of the site and when I put in these commands in Git Shell in the right repository, I got this error.</div><div><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]> git am Engine/Plugins/XamarinUE4/P</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">atches/*</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">C:\Users\mrTzorro_2\AppData\Local\GitHub\PortableGit_ed44d00daa128db527396557813</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">e7b68709ed0e2/libexec/git-core\git-am: line 194: Engine/Plugins/XamarinUE4/Patch</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">es/*: No such file or directory</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]></blockquote></blockquote><div> </div><div>Now I think that the problem is in there, but to be sure, I will put the full log in as well.</div><div><br></div><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">Windows PowerShell</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">Copyright (C) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex"><br></blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [master +6 ~2 -0 !]> git checkout 4.4</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">error: pathspec '4.4' did not match any file(s) known to git.</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [master +6 ~2 -0 !]> git checkout -b 4.4-xamarin</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">M       .gitattributes</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">M       .gitignore</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">Switched to a new branch '4.4-xamarin'</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]> git am Engine/Plugins/XamarinUE4/P</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">atches/*</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">C:\Users\mrTzorro_2\AppData\Local\GitHub\PortableGit_ed44d00daa128db527396557813</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">e7b68709ed0e2/libexec/git-core\git-am: line 194: Engine/Plugins/XamarinUE4/Patch</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">es/*: No such file or directory</blockquote><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0px 0px 0px 0.8ex;border-left-width:1px;border-left-color:rgb(204,204,204);border-left-style:solid;padding-left:1ex">I:\UnrealEngine-4.4 [4.4-xamarin +6 ~2 -0 !]></blockquote></blockquote><div><br></div><div>I really haven't  got any idea what the problem could be, so if someone could help me fix this that would be great! Thanks in advance.</div><div><br></div><div>GorandomStudios</div></div>