<html>
  <head>
    <meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type">
  </head>
  <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    Hi David, <br>
    I only followed the instructions on the official website of the
    project, therefore it is compiled with Unreal Engine 4.4. I would
    share any built ressource in my possesion, but I am not sure to have
    the legal right to do so, I believe Epic and Xamarin terms of use
    prevent me to do it.<br>
    Gaëtan.<br>
    <br>
    <div class="moz-cite-prefix">Le 20/05/2015 23:06, David Ford a
      écrit :<br>
    </div>
    <blockquote
cite="mid:CAN+27g_yYx5WzYR29ckt0qT6fVZpiDmZRG-Bd48J9q0PXMi6yA@mail.gmail.com"
      type="cite">
      <div dir="ltr">Hi Gaetan - if this is with the latest Unreal are
        you able to give us any steps for compilation, and would you be
        able to provide a download link for the compiled plugin ?  This
        would help a lot of us in the community that don't have time or
        resources to compile it ourselves.
        <div><br>
        </div>
        <div>I have to say that I believe that either someone from the
          Mono team or Unreal team could probably do this as part of the
          Unreal release process, so that the need to have N people
          perform the compilation process becomes just 1...</div>
        <div><br>
        </div>
        <div>Thanks  ! - David</div>
        <div><br>
        </div>
      </div>
      <div class="gmail_extra"><br>
        <div class="gmail_quote">On 21 May 2015 at 01:08, Gaëtan Le
          Barbé <span dir="ltr"><<a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:gaetan.lebarbe@malkyrs.com" target="_blank">gaetan.lebarbe@malkyrs.com</a>></span>
          wrote:<br>
          <blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0
            .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
            <div bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> My bad, I found how
              to solve the problem, I just had to set the solution
              configuration to Development Editor, and set the platform
              to Win64. This is written in the installation process to
              build with Visual studio, but not in getting started.<span
                class="HOEnZb"><font color="#888888"><br>
                  <br>
                  <span style="color:#009695"><font color="#000000">Gaëtan
                      Le Barbé</font><font color="#000000"><br>
                    </font></span></font></span>
              <div>
                <div class="h5"> <font face="Consolas"><span
                      style="color:#333333"></span></font> <br>
                  <div>Le 20/05/2015 16:21, Gaëtan Le Barbé wrote :<br>
                  </div>
                  <blockquote type="cite"> Hello everyone,<br>
                    I succeeded in building Mono for Unreal and creating
                    a first project. <br>
                    But each time I try to build this project I get
                    missing assembly or reference for everything related
                    to Unreal like this:<br>
                    " <span style="color:#009695">using</span><span
                      style="color:#333333"> </span><span
                      style="color:#c44c57">UnrealEngine</span><span
                      style="color:#333333">.</span><span
                      style="color:#c44c57">Runtime</span><span
                      style="color:#333333">;</span> "<br>
                    " <span style="color:#009695">\Unreal
                      Projects\Iriel_GUI_Unreal\Source\Iriel_GUI_UnrealMono\EngineLoader.cs(7,7):


                      Error CS0246: The type or namespace name
                      'UnrealEngine' could not be found (are you missing
                      a using directive or an assembly reference?)
                      (CS0246) (Iriel_GUI_UnrealMono)</span><span
                      style="color:#009695"><span style="color:#009695"></span>"<br>
                      <font color="#000000"><br>
                        Indeed, the assemblies do not appear to be
                        referenced by the project. But this is not
                        explained in the "getting started" </font><font
                        color="#000000">page on the website and I do not
                        know where to find them.<br>
                      </font></span><br>
                    Thanks in advance for any help.<br>
                    <span style="color:#009695"><font color="#000000">Gaëtan
                        Le Barbé</font><font color="#000000"><br>
                      </font></span> <font face="Consolas"><span
                        style="color:#333333"></span></font> </blockquote>
                  <br>
                </div>
              </div>
            </div>
            <br>
            _______________________________________________<br>
            Mono-ue mailing list<br>
            <a moz-do-not-send="true"
              href="mailto:Mono-ue@lists.ximian.com">Mono-ue@lists.ximian.com</a><br>
            <a moz-do-not-send="true"
              href="http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-ue"
              target="_blank">http://lists.ximian.com/mailman/listinfo/mono-ue</a><br>
            <br>
          </blockquote>
        </div>
        <br>
        <br clear="all">
        <div><br>
        </div>
        -- <br>
        <div class="gmail_signature">
          <div dir="ltr">Best regards<br>
            <br>
            David Ford<br>
            0421 659 552<br>
            <br>
          </div>
        </div>
      </div>
    </blockquote>
    <br>
  </body>
</html>